Total U.S., In Style, Imposantos en Gunner KS aan de leiding

Moderators: Essie73, Firelight, xingridx, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10901
Geregistreerd: 20-04-16

Total U.S., In Style, Imposantos en Gunner KS aan de leiding

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-01-18 15:31 Tip de Nieuwsredactie

*kwpn
Dressuur

Afbeelding
Dinja van Liere en Total U.S. Foto door aniek1985

Na drie wedstrijden van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie kan er vooruit worden geblikt naar de finale, die op vrijdag 2 februari op het programma van de KWPN Stallion Show staat.

In de klasse L zijn de verschillen klein en kan er nog van alles gebeuren in de eindstand. Na drie wedstrijden gaan de zeer bewerkbare In Style (Eye Catcher uit Sissy van Lorentin I, f/g Joop van Uytert) onder Renate van Vliet en Imposantos (Wynton uit Zarina elite IBOP-dres van Krack C, fokker Willy Wijnen) met Bart Veeze gedeeld aan de leiding. En wat te denken van Iconic B (Bon Bravour uit Niniek STV keur sport-dres pref prest van Jazz, fokker Stal De Beukenvallei), die onder mede-fokker Joyce Lenaerts op kleine afstand als derde volgt in de tussenstand en een stijgende lijn heeft laten zien in de hengstencompetitie.

Topfavoriet
Met tweemaal een monsterscore van 90 punten, in Ermelo en Zuidbroek, heeft Total U.S. (Totilas uit Sandra van Donnerhall, fokker Gestüt Lewitz) voor de finale in de klasse M de beste papieren. Onder Dinja van Liere imponeert de lichtvoetige blikvanger keer op keer met zijn extra balans, zelfhouding, inzet en bewegingstechniek. Alleen in Kronenberg moesten ze het hoofd buigen voor Henkie (v.Alexandro P) onder Adelinde Cornelissen, die in ’s Hertogenbosch zal deelnemen aan de finale van de KWPN Hengstencompetitie Gelders paard.

Gunner KS aan de leiding
Tweemaal verscheen Giovanni (Chippendale uit Zarava elite IBOP-dres sport-dres van Scandic, fokker Cees van Etten) onder Franka Loos aan de start in de klasse Z van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie en beide keren leverde dat de overwinning op. Bij zijn afwezigheid greep Gunner KS (Belissimo M uit Ronnevanck ster sport-dres pref prest van Vincent) met Dana van Lierop zijn kans in Kronenberg en staat daarmee aan de leiding in het tussenklassement na drie wedstrijden.

Bekijk hier het volledige tussenklassement.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Avelienvd en 7 bezoekers