Springstal Ehrens erkend als KNHS talenten trainingscentrum

Moderators: Essie73, Firelight, xingridx, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10861
Geregistreerd: 20-04-16

Springstal Ehrens erkend als KNHS talenten trainingscentrum

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-12-17 19:19 Tip de Nieuwsredactie

KNHS
Overige

Afbeelding
Jan Janssen (Limburg Paardensport), Rob Ehrens en Maarten van der Heijden (KNHS)

Stal Ehrens in Weert is vandaag door de KNHS officieel erkend als KNHS Talenten Trainingscentrum (TTC). De nieuwe springstal van bondscoach Rob Ehrens is daarmee de vijfde hippische locatie in Nederland met deze status.

Op dinsdag 19 december bevestigde Maarten van der Heijden, technisch directeur van de KNHS, het TTC-schild aan de gevel. Dit gebeurde in het bijzijn van het KNHS Talententeam 2017, de teamleden waren deze dag in Weert aanwezig voor een bijeenkomst. “Om talentvolle paardensporters zo goed mogelijk te begeleiden en door te laten stromen naar de top zijn goede trainingscentra nodig,” vertelt Maarten. “Binnen het KNHS Talentenplan gebeurt dat onder andere op de KNHS Talenten Trainingscentra, en we zijn heel blij dat we hiervoor nu ook terecht kunnen op de fantastische nieuwe locatie van Rob.”

“Ik ben al heel lang betrokken bij het talentenplan van de KNHS,” zegt Rob Ehrens. ”Op onze nieuwe springstal hebben we alle faciliteiten om toptalenten verder te helpen in de springsport.”

De huidige TTC’s zijn:
Dressuur - Academy Bartels in Hooge Mierde
Dressuur - Dressuurstal van Baalen in Brakel
Eventing - Lips Stables in Breda
Springen en Dressuur - TTC Zuid Holland in Rotterdam
Springen - Stal Ehrens in Weert.

Over TTC

Op een TTC is een gediplomeerd instructeur met HI-4 licentie. De technisch eindverantwoordelijke maakt actief deel uit van het KNHS Trainersplatform en heeft een afgeronde coachopleiding (niveau 5). Deze trainer/coach is verantwoordelijk voor het volledige werkplan, waarin naast rijvaardigheid ook andere aspecten aan bod komen, zoals omgaan met wedstrijdspanning, trainingsopbouw, stalmanagement, hulpmiddelen, transport en dergelijke. De KNHS keurt de accommodaties die in aanmerking willen komen als Talenten Trainingscentrum. Daarbij wordt natuurlijk gekeken of de accommodatie aan de criteria voldoet, maar ook of er voldoende landelijke spreiding is.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


PaysBas

Berichten: 4995
Geregistreerd: 18-08-04
Woonplaats: Somewhere

Re: Springstal Ehrens erkend als KNHS talenten trainingscentrum

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-12-17 00:14

Alleen voor toptalenten incl. de mega zak met poen.

KNHS ZAL DE KOSTEN OP DE LEDEN VERHALEN wij zwijgt stemt toe dus WEES SLIM—> https://petities.nl/petitions/wij-wille ... ?locale=nl

Sinterklaas & Zwarte Piet zijn onderdeel van de Nederlandse cultuur. En nee ik ben geen racist. Racisme staat compleet los van dit oer-Hollandse feest.
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Sinterklaas

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie