Andries van Daalen nieuwe voorzitter KWPN

Moderators: Essie73, Firelight, xingridx, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10922
Geregistreerd: 20-04-16

Andries van Daalen nieuwe voorzitter KWPN

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-12-17 09:01 Tip de Nieuwsredactie

KWPN
KWPN


In de KWPN Ledenraadsvergadering vanavond werd Andries van Daalen door de vertrouwenscommissie voorgedragen als voorzitter van het Algemeen Bestuur. Berlinde Middelbrink werd voorgedragen als nieuw lid van het KWPN-bestuur. Na de voordracht door de vertrouwenscommissie werden zij beiden benoemd. Zij vervullen daarmee de vacatures die ontstaan met het vertrek van voorzitter Siem Korver en penningmeester Robert Muntel. Van hen werd in deze zelfde Ledenraadsvergadering afscheid genomen.

Andries van Daalen
Andries van Daalen (63) vervulde tijdens zijn werkzame leven diverse commerciële functies bij Vroom & Dreesmann en Wehkamp. Als directielid bij Wehkamp droeg hij mede bij aan de transitie van postorderbedrijf naar online retailer, en bij moederbedrijf RFS Holland Holding was hij als directeur verantwoordelijk voor de bouw van het grootste geautomatiseerde magazijn voor e-commerce ter wereld. Na de succesvolle afronding van dit project besloot Andries van Daalen in 2016 zijn actieve loopbaan te beëindigen. Wel is hij nog actief als bestuursvoorzitter van het ondernemersfonds Stichting ZwolleFonds en is hij lid van de Raad van Toezicht van het Deltion College.
Naast zijn uitgebreide bestuurlijke ervaring in het bedrijfsleven, heeft Andries zich jaren ingezet voor de paardensport en -fokkerij. Hij is een veelgevraagd speaker bij paardensportevenementen, maar binnen onze vereniging kennen we hem vooral als regiovoorzitter (van 2013-2016 van Flevoland en vanaf 2016 van de Regio Overijssel) en in die hoedanigheid ook als Ledenraadslid. Hij heeft dan ook een heel goed beeld van de vereniging en de uitdagingen die voor ons liggen. "De inzet voor het KWPN komt voort uit het feit dat er zoveel fokkers, eigenaren, liefhebbers en gebruikers een passie hebben voor het KWPN-paard en het KWPN een vereniging is van en voor haar leden. Dat spreekt mij zeer aan, en ik kijk ernaar uit om met mijn collega-bestuursleden verder te werken aan de toekomst van het KWPN."

Berlinde Middelbrink
Ook Berlinde Middelbrink (37) trad tijdens de Ledenraadsvergadering van 13 december toe tot het KWPN-bestuur. Deze ambitieuze amazone – als ponyruiter stond ze reserve voor het EK-eventingteam, bij de paarden reed ze dressuur op Intermediair II-niveau – heeft reeds een indrukwekkende loopbaan binnen de financiële consultancy. Berlinde begon haar carrière als Business Controller bij Philips. Sinds 2008 heeft ze haar eigen adviesbureau, en in die hoedanigheid heeft ze als interim professional veel ervaring opgedaan bij omvangrijke projecten. Zo verzorgde ze de grootschalige implementatie van het SAP-bedrijfsautomatiseringssysteem bij FrieslandCampina en zet ze momenteel bij de Creative Group (online shopping organisatie) de business control functie op.
Berlinde heeft twee kinderen samen met partner Jeroen Hendriks, die in het verleden onder meer de KWPN-gekeurde hengsten Casco, Riant, Sir Sinclair en Unistar in mede-eigendom had. Haar vrije tijd brengt Berlinde door met haar gezin of bij de KWPN-paarden die thuis op stal staan. Diverse door haar opgeleide talenten groeiden uit tot Grand Prix-paarden, zoals Johnson-zoon Bolero en Florestan-zoon Urestan. Ze is nog steeds actief als amazone, maar daarnaast fokt ze ook verdienstelijk met vier KWPN-merries. Afgelopen zomer behaalde de door haar als veulen gekochte Charmeur-dochter Jendelin E de vierde plaats op de Nationale Merriekeuring. "De KWPN-fokkerij is het kloppend hart van de paardensport. Ik kijk er enorm naar uit om, samen met de leden, de kantoororganisatie en uiteraard de medebestuursleden, de vereniging gezond en vitaal te houden en de huidige positie verder uit te bouwen."

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


PaysBas

Berichten: 4995
Geregistreerd: 18-08-04
Woonplaats: Somewhere

Re: Andries van Daalen nieuwe voorzitter KWPN

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-12-17 11:01

Meneer Van Daalen is ook fan van de Welsh pony fokkerij.

KNHS ZAL DE KOSTEN OP DE LEDEN VERHALEN wij zwijgt stemt toe dus WEES SLIM—> https://petities.nl/petitions/wij-wille ... ?locale=nl

Sinterklaas & Zwarte Piet zijn onderdeel van de Nederlandse cultuur. En nee ik ben geen racist. Racisme staat compleet los van dit oer-Hollandse feest.
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Sinterklaas

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ComscoreBot, fierefluiter, wilmatj, YandexBot en 8 bezoekers