Zweedse topvererver ‘Heartbeat’ voor Stoeterij Zangersheide

Moderators: Polly, Dani, khirshanta, Leo, Shanna, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 5208
Geregistreerd: 20-04-16

Zweedse topvererver ‘Heartbeat’ voor Stoeterij Zangersheide

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-11-17 21:34 Tip de Nieuwsredactie

Equnews
Fokkerij

De laatste maanden van het jaar zijn voor Stoeterij Zangersheide steevast een belangrijke periode. Het is immers dé periode voor hengstentransfers. Als eerste nieuwe naam voor haar catalogus van 2018 kondigt de stoeterij de hengst Heartbeat aan.

Heartbeat is een in Nederland geboren zoon van Heartbreaker die in de sport succesvol liep onder de Denen Soren Knudsen en Torben Frandsen alvorens zich volledig op zijn fokkerijcarrière te gaan focussen in de Zweedse stoeterij Lövsta.

“Wij zijn zeer opgetogen over de komst van Heartbeat om het bloed van Heartbreaker toe te voegen aan onze catalogus. Heartbeat klimt tegenwoordig razendsnel in de rankings voor dekhengsten en bij de hengsten waarvan de nakomelingen maximum 11 jaar oud zijn staat hij inmiddels op de 9de plaats wereldwijd. Die ranking dankt de hengst aan zijn talrijke nakomelingen op internationaal niveau. Steve Guerdat’s Albführens’ Happiness, Shane Sweetnam’s Main Road, Andreas Schou’s Hazel BS, … lopen al op 1m60 niveau en de volgende lichting Heartbeats staat te popelen om in hun voetsporen te treden” aldus Judy Ann Melchior. “De nakomelingen van deze unieke Heartbreaker-zoon liggen daarnaast ook bijzonder goed in de markt; zo werd de 5-jarige Hulapalu tijdens de veiling van Holger Hetzel voor € 450.000 verkocht. Heartbeat vererft bloed, voorzichtigheid en een feilloze techniek. Een complete hengst die qua vererving en pedigree perfect in onze collectie past.”


_San87_

Berichten: 17725
Geregistreerd: 18-05-09
Woonplaats: Het strand

Re: Zweedse topvererver ‘Heartbeat’ voor Stoeterij Zangersheide

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-11-17 21:40

Ja, dit bericht staat er al.

*Burp*

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie