KWPN: Imposantos ingeschreven met topcijfers

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 11095
Geregistreerd: 20-04-16

KWPN: Imposantos ingeschreven met topcijfers

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-11-17 22:54

kwpn
Fokkerij, KWPN


Vandaag vond de eindpresentatie plaats van de Wynton-zoon Imposantos, die afgelopen zomer derde werd tijdens de Pavo Cup. Vandaag kon hij met topcijfers en een totaal van 89 punten ingeschreven worden in het stamboek.

De zwarte Imposantos (uit Zarina elite IBOP-dr PROK v.Krack C, fokker W. Wijnen uit Berlicum) van Theo Driessen uit Heelsum kreeg voor de galop een 8,5, voor de overige onderdelen een 9. Voorzitter van de hengstenkeuringscommissie Bert Rutten lichtte toe: “Imposantos maakte afgelopen zomer zijn mooie afstamming al waar tijdens de Pavo Cup en ook tijdens het verrichtingsonderzoek heeft hij een zeer goede indruk achtergelaten. Het is een hengst met een heel goed dressuurmodel. Bewegen doet hij met veel expressie, zweefmoment en beentechniek.” Moeder Zarina is een halfzus van het Grand Prix-dressuurpaard Tarina (v.Jazz) van Katja Gevers, en uit de lijn komen diverse sportpaarden op ZZ-Licht-niveau en hoger, zoals de Lichte Tour-paarden Best Caol (v.Daddy Cool) en Erina (v.Jazz).

De huldiging van Imposantos is, net als die van de gisteren ingeschreven vierjarige springhengsten It’s Otto en Cantona TN, tijdens de eindpresentatie van de driejarige hengsten op zaterdag 25 november.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BlogBeat, Caboby, Dapnik, Femke_Tweety, janderegelaa, Jussem, lemonyellie, Lindeeee, Lucia88, LunarEclipse, Naskapower, Varekaj en 16 bezoekers