FEI partners met China National Sports International

Moderators: Muurp, Berdien, Hanmar, Murthul, Warboel, Dani, Leo

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 4562
Geregistreerd: 20-04-16

FEI partners met China National Sports International

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-10-17 12:27 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl / Equnews
FEI

Afbeelding
Foto: FEI

De FEI heeft zijn pijlen gericht op China. Ze laten dat blijken met een nieuwe samenwerking met de China National Sports International (CNSI): een sport en entertainment bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de paardensport in China.

Er is een vijfjarig contract getekend met de CNSI. Deze laatste zal de officiële partner van de FEI zijn in China. Hierdoor wil de FEI zijn positie op de Chinese markt versterken. Het doel is dat de FEI en het CNSI samen een grootschalig e-sport en e-commerce platform zullen opzetten in 2018.

Volgens de laatste cijfers is de paardensport goed voor een economisch aandeel van 1,5 miljard Amerikaanse Dollars in China. Deze markt is nog in volle groei. Momenteel zijn er een 400.000 actieve paardensporters in China. Daarvan rijden er ongeveer 1 op de 1000 volgens een actief schema.

FEI voorzitter, Ingmar De Vos is duidelijk. “De paardensport evolueert snel in China. ‘The sky is the Limit’. Daarom zijn we blij nu ook een officiële partner te hebben in het land. Samen met het CNSI willen we onze sport nog meer gaan promoten in China.”


Heb jij tijd om mee te doen aan een onderzoek van de HAS Hogeschool?
Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Woogy en 9 bezoekers