Springcompetitie verplaatst naar Bunschoten

Moderators: MirandaT, Warboel, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 3581
Geregistreerd: 20-04-16

Springcompetitie verplaatst naar Bunschoten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-09-17 14:50 Tip de Nieuwsredactie

KNHS
Springen, Horse Event


Morgen stond op Horse Event onder andere de springcompetitie op het programma. Door de hevige regenval is het terrein van Horse Event deels slecht te bereiken voor trailers. De situatie is verbeterd, maar het terrein is nog steeds erg nat. Dat heeft als gevolg dat de landelijke voorronde van de Springcompetitie van zondag verplaatst is naar Stal Groenendaal in Bunschoten.

Het parkeerterrein van Horse Event is door alle regen van de laatste dagen niet toegankelijk voor trailers. Daarom is ervoor gekozen om de landelijke voorronde van de springcompetitie 2017/2018 plaats te laten vinden op Stal Groenendaal in Bunschoten. Iedereen is daar van harte welkom om zijn springtalent te laten zien en zich te kunnen plaatsen voor de finale van de Springcompetitie. De startlijst zoals deze gemaakt is, blijft gehandhaafd. Aanvangstijd en tijdschema blijven ongewijzigd.

Het programma van Horse Event gaat zondag grotendeels door. Niet alle shows kunnen doorgang vinden, maar de stands zijn geopend en waar mogelijk worden de demonstraties en shows verplaatst naar droge gedeelten. Mocht u reeds kaarten gekocht hebben voor de zondag van Horse Event, dan kunt u voor of naar de Springcompetitie uiteraard gewoon het terrein op.

Klik hier voor meer informatie en startlijsten van de Springcompetitie.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Yahoo en 18 bezoekers