Bokt.nl • KNHS Talentendag: toptrainers ontmoeten jong talent
Pagina 1 van de 1

KNHS Talentendag: toptrainers ontmoeten jong talent

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-09-17 13:02
door Nieuwsredactie
KNHS
KNHS


Woensdag 30 augustus werd op het Nationaal Hippisch Centrum de KNHS Talentendag gehouden. Tientallen bekende toptrainers, -coaches en –ruiters uit het KNHS Trainersplatform en topjuryleden zetten zich deze dag in om de toppers van de toekomst te trainen en te scouten in de Paralympische en Olympische disciplines van de paardensport.

“Het KNHS Talentenplan is uniek en ongekend succesvol,” vertelt Topsport directeur Maarten van der Heijden. “Vandaag traint de absolute wereldtop onze jeugdige talenten. Dat is uniek in de sportwereld, dat onze topruiters en –coaches zich zo inspannen voor deze talenten.”

De KNHS Talentendag is bedoeld om talentvolle combinaties bij dressuur, springen en eventing te scouten die de potentie hebben om door te groeien naar één van de jeugdkaders en uiteindelijk Nederland te vertegenwoordigen op internationale kampioenschappen.

Bekijk hier een sfeerimpressie van Arnd Bronkhorst.

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-09-17 13:12
door Sewri
Nou, geen realistische sfeerimpressje helaas. De man die heel de ochtend daar in de stromende regen gestaan heeft in zijn EENTJE! om de dressuurjeugd te begeleiden wordt nergens genoemd, namelijk Leunus van Lieren. En alle grote namen en gezichten nergens te bekennen...