Gindependence J.W.B. verkocht naar Amerika voor €200.000

Moderators: Firelight, Essie73, xingridx, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 8322
Geregistreerd: 20-04-16

Gindependence J.W.B. verkocht naar Amerika voor €200.000

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-07-17 17:02 Tip de Nieuwsredactie

KWPN
Transfer


Op het terrein van CH De Wolden werd zaterdagavond de veiling van talentvolle vijf-, zes- en zevenjarige springpaarden en top gefokte springveulens gehouden. Onder de naam Summer Sale gingen tien veulens en negen paarden van de hand. Topper onder de talentvolle springpaarden was Gindependence J.W.B., een in 2011 geboren merrie, gefokt door J. W Barsema. Gindependence J.W.B. bracht maar liefst 200.000 euro op. Het is een dochter van de veelbelovende Baltic VDL, die tegenwoordig met James Billington op Grand Prix niveau springt. Gindependence J.W.B. is een merrie die niet alleen opvalt door haar type en uitstraling, maar ook vanwege haar springkwaliteiten. Het paard lijkt over veel vermogen te beschikken en is momenteel al actief in het M-springen.

Een goede tweede was Gold Finger. Deze in 2011 geboren ruin is een nazaat van de hengst Carrera VDL. Gold Finger is een mooie en getalenteerde zesjarige ruin die nu al Z-parcoursen springt. Het paard heeft een geweldige springtechniek en combineert dat met een goede galop en veel balans. Tijdens de veiling was Gold Finger erg in trek bij kopers en het dier ging van de hand voor een prijs van 135.000 euro.

Bij de veulens was voor Maximus DB veel belangstelling. Dit op 2 mei geboren hengstveulen is een nakomeling van de hengst Cornet Obelensky en de ster merrie Fenety, die afstamt van de waardevolle vererver Cantos. Maximus DB, gefokt door D. Benschop bracht op de Summer Sale een bedrag van 11.500 euro op.

Ook was er een veiling voor het goede doel. Daardoor kan er maar liefst 1600 euro op de rekening van de Voedselbank Zuidwest-Drenthe worden bijgeschreven. Dat was de opbrengst van de veiling van de lunchbon van het twee-sterren restaurant De Groene Lantaarn. Zaterdagavond werd die bon voor het goede doel geveild tijdens de CH De Wolden Summer Sale. Tonie Mulder en Arend Nijstad van de voedselbank waren er bijzonder blij mee en ontvingen de symbolische cheque waarop het bedrag stond vermeld uit handen van CH De Wolden voorzitter Christaan Hendriksen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: RianneH en 4 bezoekers