Selectie EK Landelijke Ruiters bekend

Moderators: Essie73, Firelight, xingridx, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10882
Geregistreerd: 20-04-16

Selectie EK Landelijke Ruiters bekend

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-07-17 12:45 Tip de Nieuwsredactie

knhs
Eventing


Van 26 tot en met 30 juli wordt in het Belgische Tongeren het EK voor Landelijke Ruiters verreden. Ook dit jaar doet Nederland weer mee aan dit tweejaarlijkse feest voor eventingruiters. Chef d´Equipe Fried van Stiphout en Chef de Mission Gert Naber hebben acht combinaties geselecteerd.

Het EK voor Landelijke ruiters wordt iedere twee jaar gereden. Dit eventingkampioenschap onderscheidt zich van alle anderen omdat de ruiters niet alleen de reguliere dressuurproef, cross country en springparcours rijden, maar daarnaast ook een zestalproef rijden. Het kampioenschap is uitgeschreven op CIC2* niveau en alleen ruiters die nog nooit aan een senioren kampioenschap of CCI3* wedstrijd hebben deelgenomen mogen aan de start verschijnen.

Voor Nederland gaan naar Tongeren:
* Willemina van der Goes-Petter - Ekino
* Stephan Hazeleger - Dupon
* Laura Hoogeveen - Massage Hippique Quibus
* Marcella de Kam - Belly
* Bas Kamps - Do-it Heumstede`s
* Ilonka Kluytmans - Canna There he Is
* Susan Smulders – Easy Snake
* Patrick Verbakel - Coconut Girl

Chef de Mission Gert Naber vertelt: “Het EK voor Landelijke Ruiters is een heel mooi evenement met een rijke traditie. Uiteraard staat de sport voorop, maar de gezelligheid en team spirit die er bij komt kijken, maken het iedere keer weer tot iets bijzonders. De Nederlandse selectie bestaat uit een groep ruiters die dit jaar allemaal al verdienstelijke prestaties hebben getoond. We hebben hard getraind op de zestal proef. Op die manier in groepsverband rijden was voor een aantal mensen nieuw, maar het gaat steeds beter en we hebben er heel veel zin in.”

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: agesus, Amyyy, anne7, Enzo_Ollie, Esther, JPitty, OYYO, Patriesje, Rupser, StalNollie, Tessaaa en 13 bezoekers