Team Ernes haalt ruim €4500 op voor KWF

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10674
Geregistreerd: 20-04-16

Team Ernes haalt ruim €4500 op voor KWF

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-07-17 11:30 Tip de Nieuwsredactie

KWPN
Overige


Op zondag 2 juli 2017 zou Wim Ernes 59 jaar zijn geworden. Omdat hij in zijn sportieve leven “opgeven nooit een optie vond” en altijd teams sterker probeerde te maken, hebben circa 100 familieleden en vrienden van Ernes ‘United WE Stand’ opgericht om samen de sportieve uitdaging aan te gaan en geld op te halen voor alle onderzoeken naar kanker.

Deze sponsortocht vond op 2 juli plaats in Limburg, tussen Schimmert en Valkenburg. Deelnemers konden lopend of fietsend mee doen. De tocht voerde langs plekken die een bijzondere betekenis voor Wim hadden, zoals zijn eigen huis, de stal waar zijn ruitercarrière begon en zijn favoriete eetgelegenheid.

Maud Ernes: "[Het] was een geweldige dag. Een dag die echt in het teken van papa stond, namelijk grenzen verleggen, afzien en uiteindelijk super trots zijn op jezelf. Ik had het gevoel dat deze dag bij iedereen naar boven bracht, van te voren niet durven dromen. Doorzettingsvermogen en teamspirit was overal voelbaar. Ons doel is zeker volbracht, helemaal omdat we een prachtig bedrag van ruim 4500 euro mogen doneren aan KWF. Ik kan onze sponsoren, vrijwilligers, kanjers van deelnemers en onze familie niet genoeg bedanken. Kortom: een dag met mooie mensen die elkaar versterken, een dag om nooit te vergeten en die misschien wel een traditie gaat worden. En een klein detail dat wij heel speciaal vonden: er deden 27 fietsers en 58 wandelaars mee, 2-7-'58 is de geboortedag van papa. Hij had zijn team op voorhand al geselecteerd."

Bekijk voor een impressie van de dag deze mooie compilatie:

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Facebook, Mim11, Vagabondo en 6 bezoekers