Twee hengsten aangeleverd kortlopend verrichtingsonderzoek

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10741
Geregistreerd: 20-04-16

Twee hengsten aangeleverd kortlopend verrichtingsonderzoek

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-04-17 19:52 Tip de Nieuwsredactie

kwpn
Fokkerij


Vandaag zijn nog twee hengsten aangeleverd die vorig jaar na afloop van de Isah Cup zijn aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Beide hengsten konden vorig najaar echter door veterinaire omstandigheden niet worden aangeleverd en werden dus doorverwezen naar dit voorjaar.

Het betreft de vijfjarige bruine Heineken VK, een zoon van Zirocco Blue VDL uit de elite preferente prestatie sport-(spr) merrie Regina Adelheid Z, een dochter van Rebel II Z, gefokt en geregistreerd bij Mark van Kleef uit Ede. Verder werd ook een zesjarige zoon van Spartacus aangeleverd, Spiros Z, deze eveneens bruine hengst, komt uit een dochter van Quaprice en werd gefokt door E.A.C. uit Weert en is geregistreerd op naam van Kees van den Oetelaar uit Schijndel.

Na afloop van de reguliere beoordeling die vandaag plaats vond heeft de hengstenkeuringscommissie voor een vijftal hengsten het onderzoek beƫindigd. Deze hengsten maakten te weinig progressie in hun ontwikkeling onder het zadel en toonden te weinig natuurlijke aanleg om het onderzoek te vervolgen. Het betreft de volgende hengsten:

Cat 1 - ACTION BREAKER x DIAMANT DE SEMILLY
Cat 3 - BALOUBET DU ROUET x HEARTBREAKER
Cat 9 - DAKAR VDL x ULTIMO
Cat 10 - DIAMANT DE SEMILLY x FOR PLEASURE
Cat 11 - El CLARIMO x INDOCTRO

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Damoiseaux2, dioni, Freekieee, higgins, Ianrowan2009, Letje01, LiannePuthzy, MoppieFilou, s1993, Toushie, zivazoef en 9 bezoekers