Nieuw thuis voor mishandeld paard bij sherrif in Florida

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10669
Geregistreerd: 20-04-16

Nieuw thuis voor mishandeld paard bij sherrif in Florida

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-04-17 17:31 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl / local10.com
Welzijn


Het mishandelde paard Trigger heeft een nieuw thuis gevonden bij Monroe County Sheriff's Office Animal Farm, een kinderboerderij van de politie. De al mishandelde Trigger werd door zijn vorige eigenaar gedwongen om 700 mijl (ruim 1100 kilometer) van South-Carolina naar Miami te reizen.

Afgelopen november werd Trigger in beslag genomen en naar de SPCA in Florida gebracht. Hij was totaal uitgeput en de bepakkingen die hij droeg, waren zo zwaar dat hij niemand toeliet vanwege de pijn. Monroe County Sheriff's Office woordvoerder Becky Herrin meldt dat Trigger daarnaast vreselijke zweren in zijn mond had. Ook meldt ze dat de vorige eigenaar van Trigger aan de autoriteiten vertelde dat het paard in de barre omstandigheden leefde omdat hij geen geld had om zichzelf of het paard te voeden. Emerson werd daarop gearresteerd in het zuidwesten van Miami-Dade op verdenking van dierenmishandeling.

"Trigger is blind aan één oog, dus we moeten ervoor zorgen dat we met hem praten om te laten weten waar we zijn als we dichtbij hem zijn", zegt Jeanne Selander, die de zorg voor Trigger op zich genomen heeft. "Zijn wonden zijn nu genezen en hij kan weer eten. Het is te zien dat er goed voor hem gezorgd is bij de SPCA in Zuid-Florida."

De SPCA in Zuid-Florida bracht Trigger maandag naar Monroe County Sheriff's Office Animal Farm. "We zijn blij dat we hier een huis voor Trigger hebben gevonden", zegt sheriff Rick Ramsay. "Trigger is een prachtige aanvulling voor onze boerderij. De kinderen en de families die onze boerderij bezoeken, zijn weg van hem."

Trigger is er weer helemaal bovenop gekomen dankzij de goede zorgen en de behandelingen van de SPCA. Hij mag van zijn pensioen genieten op zijn nieuwe plek in de Florida Keys.

Klik hier om foto's van Trigger te zien.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


xyzutu2

Berichten: 9104
Geregistreerd: 18-07-01
Woonplaats: 1 meter boven zeeniveau

Re: Nieuw thuis voor mishandeld paard bij sherrif in Florida

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-04-17 18:01

Het artikel is mooi, maar de vertaling nogal krom: zijn bepakkingen waren niet zo zwaar dat hij niemand bij zich liet komen, maar de drukplekken/zweren op zijn rug veroorzaakt door het zadel waren zo pijnlijk dat niemand bij hem mocht komen.
De eigenaar had geen geld om hem te voeden, niet om hem op te voeden. Het moet namelijk toch een behoorlijk braaf paard zijn geweest als hij zo 700 mijl zijn eigenaar gedragen heeft. ;)

miesnaom
Berichten: 822
Geregistreerd: 08-04-14

Re: Nieuw thuis voor mishandeld paard bij sherrif in Florida

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-04-17 23:23

Het is namelijk ook echt onbetaalbaar om je paard te laten grazen
|o

Naomie

estherpitout

Berichten: 602
Geregistreerd: 17-05-08
Woonplaats: Haarlem

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-04-17 05:51

Ik woon in Florida, en helaas is het gras hier niet voedzaam zoals in Nederland. Je paard heeft hier niet genoeg aan enkel gras. En hooi is megaaaaa duur hier omdat het geimporteerd moet worden. Een paard is vreselijk duur hier in onderhoud.

suikermeisje

Berichten: 8318
Geregistreerd: 19-05-08
Woonplaats: Tiel

Re: Nieuw thuis voor mishandeld paard bij sherrif in Florida

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-04-17 13:00

Wel weer een mooi glimmend paard geworden gelukkig. Arm dier.

Dakar Utopia (v. Cartano) Intermediair I +1


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Duality, Earth, FrNo, Froukje, higgins, HighFly_, Jorex, M_maxx, mariettek, MyChoice, Rianneko, SemrushBot, speurneusc, xAnthea, xLiez en 20 bezoekers