Vereniging van Hoefsmeden sluit zich aan bij ZZP Nederland

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10661
Geregistreerd: 20-04-16

Vereniging van Hoefsmeden sluit zich aan bij ZZP Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-04-17 15:55 Tip de Nieuwsredactie

ZZP Nederland / NVvH
Overige

Afbeelding
Foto door Vvalar

De Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden (NVvH) is de brancheorganisatie voor de Nederlandse hoefsmid. Al hun leden zijn gediplomeerd en dienen bijscholingen te volgen. Een hoefsmid die kiest om lid te worden van de NVvH doet dit om op de hoogte te blijven en een hoge standaard te handhaven van zijn of haar vakgebied. Dit kan door het volgen van een van de vele bijscholingen, lezingen, cursussen of deel te nemen aan wedstrijden die door de NVvH worden georganiseerd.

ZZP Nederland is verheugd te melden dat de NVvH zich collectief aan heeft gesloten per 1 april 2017. De samenwerking is volgens ZZP Nederland een klassieke “win-win” situatie. Bij NVvH zijn veel leden werkzaam als ZZP’er. Aangezien de NVvH als beroepsvereniging het belangrijk vindt dat de belangen van hun leden in Den Haag worden behartigd, maar ook dat er meer informatie en advies beschikbaar komt op het gebied van ondernemerschap, is besloten tot een intensievere samenwerking met ZZP Nederland.

Frank Alfrink van ZZP Nederland: "Voor beide organisaties is dit een win-win situatie. NVvH-leden die ZZP’er zijn krijgen hun belangen behartigt in de politiek, toegang tot een schat aan informatie en voordeel via ZZP Nederland. En door de extra leden die zo bij ons aangesloten zijn, staan wij sterker in onderhandelingen."

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Mir, ferike96, Ginny135, joyceje1985, Kayleigh__, kevinsky, LiannePuthzy, MizzMontana, posje en 16 bezoekers