Stal van Silfhout oppermachtig in Bunschoten

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10738
Geregistreerd: 20-04-16

Stal van Silfhout oppermachtig in Bunschoten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-03-17 09:12 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl
Dressuur, Subtop

Afbeelding
Alex van Silfhout Foto: http://www.sjoert.com

Stal van Silfhout deed goede zaken op de subtopwedstrijd in Bunschoten gisteren. Met El Torro pakte Diederik van Silfhout de winst in het ZZ-Zwaar. In beide proeven liet hij de concurrentie ver achter zich en wist dik boven de 71% te rijden. Mark van Donk wist met Dahlhoff in beide proeven de 2e plek te bezetten met scores van respectievelijk 68,14% en 67.00%.

Ook in de Prix St. Georges ging de winst naar Diederik van Silfhout. Met Scenario 2 reed hij een mooie 72.83%. Ook dit was weer ruim boven de nummer 2, Sanne Beijerman, die met Charming Norel 68,95% reed.

De winst in de Grand Prix ging niet naar Diederik, maar naar vader Alex van Silfhout. Met Zep reed hij een score van 71.00%. Diederik van Silfhout eindigde met Four Seasons op de tweede plaats, met een score van 70,15%.

In de geombineerde klasse ZZ-Zwaar/Intermediaire I zien we geen van Silfhout in het klassement. De winst in deze klasse ging naar Annette van der Knaap met Adventure. Zij bleef met de score van 67,57% de nummer twee in het klassement, Sanne Beijerman, ruim voor. Beijerman reed met Charming Norel een score van 65,33%.

Klik hier voor de uitslagen.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 1810naomi, _evelien_, Grainey, ImkeTarek, Nientsje, Sewri, Ubermetrics, Vagabondo, WendyShet, xYaartje en 13 bezoekers