Patrice Delaveau onverslaanbaar in Parijs *video*

Moderators: Essie73, Firelight, xingridx, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10856
Geregistreerd: 20-04-16

Patrice Delaveau onverslaanbaar in Parijs *video*

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-03-17 12:46 Tip de Nieuwsredactie

bokt / equnews / saut hèrmes
Springen

Afbeelding
Patrice Delaveau met Carinjo HDC Foto: © Frédéric Chehu

In Parijs vindt dit weekend het Internationale springconcours Saut Hermès plaats, welke verreden word in het Grand Palais in het centrum van Parijs. Vandaag is de laatste dag van het concours en werd er vanmorgen gestart met een 1.50m proef. De ‘Prix de la Ville de Paris’ was een twee fasen special over een hoogte van 1.50m.

Het was de Franse topruiter Patrice Delaveau die voor de tweede keer dit weekend naar de overwinning reed met de zestienjarige hengst Carinjo HDC (v. Cascavelle). Afgelopen vrijdag wist hij ook al een rubriek te winnen. Vandaag wisten zes combinaties foutloos te blijven in de barrage. Patrice Delaveau reed naar de snelste tijd in 30.54 seconden. De tweede plaats was voor de Belgische amazone Gudrun Patteet die met de merrie Sea Coast Ferly (v. Calato) finishte in 31.96 seconden. De derde plaats met 32.04 seconden was voor de Zweedse ruiter Rolf-Göran Bengtsson en de hengst Clarimo ASK (v. Clearway).

De enige Nederlander die aan de start verscheen was Maikel van der Vleuten met de ruin Solomon (v. Stolzenberg). Hij kreeg vier strafpunten in de barrage en finishte in een tijd van 33.59 seconden welke goed was voor de achtste plaats.


Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie