Belgisch en Nederlands succes in Oliva

Moderators: Essie73, Firelight, xingridx, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10891
Geregistreerd: 20-04-16

Belgisch en Nederlands succes in Oliva

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-03-17 11:35 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl
Springen


Dinsdag startte de voorjaarstour in het Spaanse Oliva met de kwalificaties in de jonge paarden rubrieken. Diverse Nederlandse ruiters wisten zich te plaatsen bij de 5-, 6- en 7-jarigen.

Gisteren was het de Duitse Jan Distel die met Filipo 14 de winst pakte bij de 5-jarigen. Hij reed een foutloze ronde in 37.05s. Beste Nederlandse was Hilde Woudstra die met Castella een foutloze ronde reed in 48.48s, wat goed was voor een zevende plaats.

Bij de 6-jarigen was het Oleg Krasyuk die met de Nederlandse gefokte Appolon de winst pakte met een foutloze ronde in 41.38s. Willem Greve werd met een foutloze ronde, maar wel ruim 2 seconden trager, tweede in de rubriek. Met Garant reed hij een tijd van 43.48s. Jesper Romp werd knap vierde. Met Gaetano Musterd reed hij een tijd van 44.90s.

De Belgische Cyril Cools wist met Kid Pleasure d'Asschaut de 7-jarigen te winnen. Met een foutloze ronde in 35.48s, was ook hij ruim twee seconden sneller dan de nummer twee in het klassement, de Ierse Michael G Duffy. Hij reed met Quantify een ronde van 37.42s. Jesper Romp reed met Fiolita naar de derde plaats. Zij klokten een tijd van 37.77s.

Klik hier voor de uitslagen.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: barri, BlogBeat, charlotte20, Lau, Meliaforever, rocky_1995, SemrushBot en 23 bezoekers