Indoor Brabant: DVB Foundation Award voor Joyce Heuitink

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10663
Geregistreerd: 20-04-16

Indoor Brabant: DVB Foundation Award voor Joyce Heuitink

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-03-17 16:00 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl / Indoor Brabant
Parasport, Sportevenement


Vanavond is de DVB Foundation Award uitgereikt aan para-dressuur bondscoach Joyce Heuitink. Zij heeft aldus de jury deze prijs niet alleen te danken aan het ongekende succes van het record aantal behaalde medailles van zeven tijdens de Paralympische Spelen in Rio, maar ook aan haar inzet op veel breder vlak.

“Joyce Heuitink heeft vier jaar met veel passie en deskundigheid het niveau van de Nederlandse para-dressuur echt opgetild”, aldus jurylid Joop Stokkel. Zo zette de oud-paralympische medaille-winnaar samen met Heuitink met succes kleine wedstrijdjes op voor manegeruiters met de zwaarste beperking. Daarnaast verzorgden ze met elkaar trainingen voor zowel de kaderleden, als voor aankomende talenten van het Talentenplan. Ook heeft Heuitink de zogeheten Future Groep trainingen mee opgezet, bedoeld voor de talenten die vanwege hun leeftijd niet meer in het Talentenplan passen.
“Kortom, Joyce heeft hart voor de paradressuur van basis tot top! Zij verdient deze jaarprijs ten volle!”, citeert Joop Stokkel uit het juryrapport.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: anjali, bonnielau, Facebook, Megacarmen en 9 bezoekers