Oranje feest voor Doron Kuipers en Yves Houtackers in Mijas

Moderators: Essie73, Firelight, xingridx, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10882
Geregistreerd: 20-04-16

Oranje feest voor Doron Kuipers en Yves Houtackers in Mijas

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-02-17 10:14 Tip de Nieuwsredactie

Equnews
Springen


In Mijas is er reden voor een Oranje feestje. Het is namelijk Doron Kuipers die bij de vijfjarigen naar de winst wist te rijden met zijn Helvetia Moeders W (v. Tangelo van de Zuuthoeve) in een snelle tijd van 40.02 seconden. Hij bleef daarmee voor op de Spanjaard Alejandro Merli Soler die hier met zijn Suedwinds Johnny Jump (v. Con Tico) naar de tweede plaats rijd in 42.17 seconden, gevolgd door de Brit Benjamin Raistrick met zijn Heaven Can Wait E (v. Up to Date) in een tijd van 42.48 seconden.

Ook bij de zesjarigen bleef de winst in Nederlandse handen. Yves Houtackers wist gisteren namelijk opnieuw te presteren. Samen met de KWPN-er Gracieuza H (v. Namelus R) schreef hij de overwinning op zijn naam met een tijd van 31.46 seconden. Hij bleef daarmee voor op onze zuiderbuur Karel Cox die naar een tweede plaats wist te rijden met Nistria vd Winning Z (v. Nonstop) in een tijd van 31.84 seconden. Op de derde plaats eindigde vervolgens de Fransman Alexandre Leriche samen met Bourree Simeon met wie hij naar een tijd wist te rijden van 32.52 seconden.

Voor Karel Cox was er vervolgens winst bij de zevenjarigen. Hij had hier de Nabab de Reve nakomeling Fortuna onder het zadel met wie hij naar een tijd wist te rijden van 42.22 seconden. Hij bleef voor op Louise Whitaker en haar Special Warrior (v. Warrior) met wie ze naar een tweede plaats reed in 45.24 seconden. Op de derde plaats vinden we vervolgens Maxime Harmegnies met Elastique van de Koeko (v. Figo de Muze), hij wist samen met de BWP-er een tijd neer te zetten van 46.98 seconden.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BlogBeat, DSDE, Fedde17, Furbie11, gonniee, Maanlicht, nikkel, NinaCharlie, opnieuw62, Purkii, Radian6 en 46 bezoekers