KNHS Talententeam 2017 stelt zich voor op Indoor Brabant

Moderators: Essie73, Firelight, xingridx, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10901
Geregistreerd: 20-04-16

KNHS Talententeam 2017 stelt zich voor op Indoor Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-02-17 14:40 Tip de Nieuwsredactie

KNHS
KNHS
Afbeelding
Jill Huijbregts zat in het talententeam 2016. Foto: Jill Huijbregts.


Het KNHS Talententeam is het neusje van de zalm van het KNHS Talentenplan en bestaat uit de meest veelbelovende talenten uit de Olympische disciplines en de Paralympische discipline dressuur. Ruiters en amazones van 18 t/m 25 jaar die de potentie hebben om door te groeien naar het Olympisch kader maken kans om in het KNHS Talententeam te worden opgenomen. Het KNHS Talententeam 2017 wordt op zaterdag 11 maart tijdens Indoor Brabant voorgesteld aan het publiek.

De talententeamleden worden jaarlijks uitgekozen door de bondscoaches dressuur, springen en eventing in samenspraak met de voor topsport verantwoordelijke personen van de KNHS. De KNHS Talententeamleden hebben een aparte status binnen het KNHS Talentenplan en krijgen persoonlijk budget voor training en opleiding. Bovendien organiseert de KNHS tweemaal per jaar inhoudelijke bijeenkomsten waarin dieper wordt ingegaan op topsportgerelateerde zaken.

Het KNHS Talentenplan is het talentherkenning- en ontwikkelingsprogramma van de KNHS. Jonge, talentvolle paardensporters in de disciplines dressuur, springen, eventing en para-dressuur worden ondersteund in hun ontwikkeling tot topsporter.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: axel_1997, Bommeltje_, Facebook, Fenders, friezenfan2, Hoodie, Jade91, jufjuf, maralyn, marmir, Monikske26, paljaslaura, PhaedraW, puppy1128, sommodore, TinkerTreas en 11 bezoekers