Negro (v. Ferro) KWPN Stallion of the Year *video*

Moderators: Polly, Dani, khirshanta, Leo, Shanna, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 5212
Geregistreerd: 20-04-16

Negro (v. Ferro) KWPN Stallion of the Year *video*

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-02-17 11:01 Tip de Nieuwsredactie

*Bokt.nl
Fokkerij, KWPN, Dressuur

Afbeelding
Negro, foto via Van Olst Horses

Tijdens het afscheid van Valegro is zijn vader Negro uitgeroepen tot Stallion of the Year. In de show verschenen een serie getalenteerde nakomelingen van de zwarte hengst, in verschillende leeftijden, met en zonder ruiter, ter ere van deze zwarte topvererver.

De nakomelingen van Negro die tijdens de show onder het zadel in actie kwamen waren Bailey (Negro x Balzflug) met Maxime van der Vlist, Zoë (Negro x Monaco) met Tommie Visser, Nespresso (Negro x Tenerife) met Benjamin Maljaars, Bufranco (Negro x Zevenster) met Charlotte Heering, Vorst met Anne van Olst, Glamourdale (Lord Leatherdale x Negro) met Anne Blomgren en Everdale (Lord Leatherdale x Negro) met Charlotte Fry. En natuurlijk niet te vergeten: Valegro, die tijdens de show afscheid nam van de sport. Allen lieten zij duidelijk zien dat ze nakomelingen zijn van Negro. Negro’s nafok wordt gewaardeerd om het geweldig meewerkend karakter, leergierigheid, werklust, balans en natuurlijk het handelsmerk nummer één van Negro: het geweldig achterbeengebruik en de grote mogelijkheden tot schakelen en sluiten.

Negro zelf was niet aanwezig tijdens de show. Gertjan van Olst had al eerder aan Bokt laten weten dat hij niet aanwezig zou zijn omdat ze hem de reis wilden besparen.

video

Gerelateerde berichten:
[VN] [FOTO]Fantastisch vaarwel voor Valegro
[VN] Negro, van jong paard tot topvererver


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ahryah, Chocoladeijs, Googlebot en 9 bezoekers