VHO Trofee belooft spannende strijd

Moderators: Essie73, Firelight, xingridx, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10901
Geregistreerd: 20-04-16

VHO Trofee belooft spannende strijd

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-01-17 13:46 Tip de Nieuwsredactie

kwpn
Fokkerij, KWPN

Afbeelding
Emmelie Scholtens en Desperado Foto: bokker KellyDV

Tijdens de KWPN Stallion Show belooft de strijd om de VHO Trofee een spannende strijd te worden. Een aantal interessante dressuurhengsten zijn ingeschreven voor de kür op muziek op Lichte– en Zware Tour-niveau.

De Vivaldi-zonen Expression gereden door Diederik van Silfhout en Desperado die gereden word door Emmelie Scholtens gaan in de voorbereiding naar het KNHS Indoorkampioenschap de strijd met elkaar aan. In de selecties wisten beide hengsten al te winnen met hoge percentages, op dit niveau streden ze nog niet eerder tegen elkaar. Hun vader Vivaldi nam de VHO Trofee meermalen mee naar huis. Weet één van deze hengsten in de voetsporen van hun vader te treden?

Voor Mark van den Donk wordt het het eerste publieke optreden met Charmingmood. De zoon van Winningmood werd voorheen succesvol uitgebracht door Kirsten Brouwer in de Lichte Tour. Sinds vorig jaar heeft Mark van de Donk de teugels overgenomen. Ingrid Gerritsen komt in actie met Valdez (v. Houston), die al diverse Lichte Tour overwinningen op zijn naam heeft staan.

De enige hengst die op Grand Prix-niveau van start komt is Uphill. De Oscar-zoon is het derde fokproduct van Gert Willem van Norel die meeloopt in de VHO Trofee. Uphill genoot zijn opleideing bij Emmelie Scholtens en Christa Larmoyeur. Daarna werd hij op Grand Prix niveau uitgebracht door Diederik van Silfhout. Sinds enige tijd start Femke Beljon verdienstelijk in de Subtop met de hengst.

Klik hier voor de volledige startlijst.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ApplePapple, jasmijn16, Kay_Kim, miereneter, Mondy, Radian6, Time2Tri, Wescha en 9 bezoekers