Kentucky trekt zich terug als kandidaat voor WEG 2022

Moderators: Essie73, Firelight, xingridx, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10901
Geregistreerd: 20-04-16

Kentucky trekt zich terug als kandidaat voor WEG 2022

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-01-17 10:42 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl / The Chronicle of the Horse
Sportevenement, World Equestrian Games


De Commissie van het Kentucky Horse Park in Lexington heeft bekend gemaakt zich terug te trekken als kandidaat voor de World Equestrian Games (WEG) 2022. Dit betekent dat Samorin (Slowakije) als enige kandidaat-stad overblijft voor het evenement.

De leden van de commissie maken zich zorgen over een mogelijk conflict met de lange termijn-doelen van het Kentucky Horse Park en de financiën. "We denken niet dat het economisch haalbaar is voor het park om de WEG in 2022 te organiseren", aldus Patrick Tandy, voorzitter van de commissie.

"We hebben een open gesprek met het publiek gehad tijdens diverse sessies en hier zijn goede ideeën voor de strategische groei over langere termijn naar voren gekomen", meldt Don Parkinson, secretaris van het kabinet van Toerisme, Kunst en Erfgoed. "Bovendien blijkt uit recent onderzoek dat er achterstallig onderhoud is van zo'n 12 miljoen dollar, waar we op korte termijn in moeten gaan investeren voor het behoud van onze faciliteiten.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: axel_1997, cariena1, esje01, Hjartje, Josien_, LCT, marmir, paljaslaura, PocoGaucha, StalNollie, xSwanHeart en 14 bezoekers

cron