NRPS eindexamen verrichtingonderzoek

Moderators: Essie73, Firelight, xingridx, Muiz, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10905
Geregistreerd: 20-04-16

NRPS eindexamen verrichtingonderzoek

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-01-17 12:57 Tip de Nieuwsredactie

bokt / nrps
Fokkerij

Bij het NRPS-verrichtingsonderzoek verblijven de hengsten gewoon 'thuis' en worden getraind en voorgesteld door de eigen ruiter. Tijdens het afgelopen verrichtingsonderzoek zijn de hengsten in een periode van vier maanden drie keer een dag naar Ermelo gekomen om de vorderingen aan de commissie te tonen. De commissie heeft een aantal hengsten doorverwezen die op vrijdag 13 januari en zaterdag 14 januari zullen deelnemen aan het tweedaagse eindexamen in Ermelo.

In totaal zijn er elf rijpaardhengsten die hun opwachting maken tijdens het eindexamen. Van Wiepke van de Lageweg doet de fantastisch springende Indigo VDL (v. Inschallah de Muze) mee. Casallini (v. Casall), voorgesteld door Emile Brouwer, staat op naam van Titan Wilaras. Twee zonen van Catoki komen eindexamen doen, dat zijn Catoccini van Leon Oude Nijhuis en ruiter Wesley Mulder, en Catch Twenty Two VO Z, die eigendom is van De Havikerwaard en wordt voorgesteld door Bart Bles. Eigenaar van Cassini's Golden Boy (v. Cassini Gold) is J.G.R. van Dijk. Gertjan van Olst heeft maar liefst drie dressuurhengsten in het onderzoek: Excellent (v. Everdale), Nagano (v. Negro) en Fireball (v. Furstenball). Daarvan is Excellent in gedeeld eigendom met Dick Faro. Ashwin van de Fryochaborg (v. Andretti) staat op naam van F.L. Versélewel de Witt Hamer en mw. I. Flint. En Jaguar (v. Jazz) is nog steeds eigendom van de fokker M.A. Eigenraam.

Daarnaast zullen er vijf ponyhengsten hun opwachting maken bij het eindexamen. Call me Mr. Handsome (v. FS Champion de Luxe) van Koole Dressage Horses. Don Davino Horsepoint (v. Don Carino du Bois) van Dick Faro en de fam. Pleijter. Kyoto BR (v. Kierow van Klaverborch) van Liesbeth Bonder. Nero van de Koetsiershoeve (v. Nemax) van Raymond Kamphuis en Osolution (v. Orchard Wildeman) van André Jurrius.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: dinek123, SemrushBot, Vernon en 7 bezoekers