Paarden van furioso ontsnapt en na 15 km gevangen

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, xingridx

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 10661
Geregistreerd: 20-04-16

Paarden van furioso ontsnapt en na 15 km gevangen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-01-17 11:47 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl
Bokt community

Afbeelding

Afgelopen zaterdag zat de schrik er goed in bij bokker furioso toen ze aankwam bij een leeg weiland. Haar paarden zijn waarschijnlijk geschrokken van de ontsnapte paarden van de buren die in het naastgelegen bos liepen, door het ijzeren hek uit het weiland gerend en op hol geslagen richting Willebroek Centrum. Om daar te komen moesten ze langs de drukke N16 en de A12 richting Brussel.

Diverse politie-eenheden hebben hulp verleend om de paarden te pakken te krijgen. In eerste instantie leken de paarden zich te laten vangen op een industrieterrein zo'n vijf kilometer bij de wei vandaan, maar helaas waren de paarden zo in paniek dat ze verder galoppeerden. Op een fietspad aan het einde van de weg richting de N16 draaiden de paarden om, waarop bokker furioso uit de auto sprong en door een ijskoude beek waadde om de paarden te kalmeren. Door de stress reageerden ze echter niet en renden verder richting de rijksweg A12 richting Brussel, waar op dat moment veel verkeer reed. Gelukkig renden ze de weg niet op, maar vervolgden ze hun route over het viaduct dat over de A12 naar Willebroek Centrum leidt. Daar konden ze een wei in waar al een ander paard stond te grazen. Hier zijn ze uiteindelijk gevangen en zijn ze op de trailer geladen om naar huis te gaan. De paarden waren toen inmiddels 15 kilometer van hun weiland vandaan.

De N16 is op een aantal plaatsen tijdelijk afgesloten geweest. De hele onderneming leverde gelukkig geen ongelukken op en er is geen schade op de gelopen route gemeld. Inmiddels gaat het weer goed met de paarden en staan ze rustig thuis van hun hooi te genieten.

Reageren kan in het topic van furioso.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Aard_Bijtje, Britt_xxx, Ubermetrics, Zinzi_jewel en 13 bezoekers