Friese hengst Hessel 480 naar Amerika

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9877
Geregistreerd: 20-04-16

Friese hengst Hessel 480 naar Amerika

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-12-16 12:44 Tip de Nieuwsredactie

www.gebrvanmanen.com / KFPS
Fokkerij, KFPS


Via bemiddeling hebben de Gebr. Van Manen uit Ede, Hessel 480 (Norbert 444 x Jelke 367) voor 2017 en 2018 verhuurd aan de Friesian Connection. Friesian Connection is het dekstation van Fam. De Boer in Michigan, waar Janice en Amy, dochters van Bob en Arlene De Boer, de hengstenhouderij exploiteren.

In 2014 had Hessel een super mooi debuut op de hengstenkeuring, hij was één van de blikvangers van de keuring en eindigde bij de laatste vier van de jonge hengsten. In het jaar 2015 presteerde Hessel opnieuw geweldig op de HK, hij werd Reservekampioen van de jonge hengsten en Algemeen Reserve Kampioen! Dit jaar liet Hessel zich weer sterk zien op de HK en kreeg opnieuw een uitnodiging voor de Kampioenskeuring.

De eerste jaargang veulens van Hessel is zeer opvallend, het zijn royaal ontwikkelde veulens, die goed gebouwd zijn en sterk kunnen bewegen. Maar liefst 24 veulens behaalde een 1e premie, waaronder de Kampioen hengstveulens van Kootwijk en Blauwhuis en de Kampioen merrieveulens van Ambt Delden.

Hessel vertrekt gelijk na de Hengstenkeuring in januari naar de USA.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: amy_leftover, Bambelien, ComscoreBot, GoogleAdsense, sassycas, SassyMoon, Scwto, stoeltafel en 11 bezoekers