Speciale trailer voor Douwe Bob

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9844
Geregistreerd: 20-04-16

Speciale trailer voor Douwe Bob

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-12-16 10:49 Tip de Nieuwsredactie

Bokt / De Boer Horsetrucks


Dat de gloednieuwe trailer met daarop meer dan levensgroot de afbeelding van singer-songwriter Douwe Bob en de prachtige Friese hengst LimiTed Edition de aandacht gaat trekken in de paardenwereld, mag duidelijk zijn. Deze speciale paardentrailer, de Douwe Bob Monarch, komt voort uit een bijzondere samenwerking tussen Ted Kop Jansen, Amber den Heyer, De Boer Horsetrucks en De Boer Paardentrailers.

Het blijft een bijzonder verhaal. Miljoenen mensen zagen tijdens het Eurovisie Songfestival de Nederlandse kandidaat, Douwe Bob, in het introductiefilmpje rondgalopperen op een prachtig Fries paard.

Deze hengst, LimiTed Edition, is in eigendom van Ted Kop Jansen en wordt met succes in de dressuursport uitgebracht door Judith Pietersen. De verbindende schakel in deze was amazone Amber den Heyer, een goede vriendin van Douwe Bob. Zij bracht paard en zanger bij elkaar en is sinds enkele maanden ook zelf stalamazone bij Kop Jansen in Diever.

Tijdens het promotiefilmpje voor het songfestival bleek er zo’n goede klik tussen de partijen, dat Douwe Bob en Amber den Heyer een Fries paard kochten bij Ted Kop Jansen: D.B. Presley. Deze schitterende driejarige hengst wordt door Amber getraind en zal in de toekomst door haar worden uitgebracht.

Inmiddels heeft De Boer Horsetrucks uit Pesse zich aangesloten bij de succesvolle samenwerking en is er een speciale trailer ontwikkeld voor de paarden van Kop Jansen waarin onder andere D.B. Presley vervoerd kan worden als ‘The King’ waarnaar hij is vernoemd. Naast ruimte voor twee paarden beschikt de trailer ook over een royale living en sieren Douwe Bob en Kop Jansen LimiTed Edition de flanken. De Boer Horsetrucks, welke de Douwe Bob Monarch leverde, is gespecialiseerd in 2-paards paardenvrachtwagens op B-rijbewijs, paardentrailers en specials.

Bekijk hier de foto's van de trailer.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: SkyLWG, Ubermetrics, winnetou4502, xRaisin, xxpetraxx, Yinka en 14 bezoekers