CAI2* Ermelo verhuist naar Exloo

Moderators: xingridx, Firelight, Muiz, Essie73, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 11864
Geregistreerd: 20-04-16

CAI2* Ermelo verhuist naar Exloo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-12-16 10:08

KNHS
Mennen

Nadat vorige maand bekend werd, dat de internationale tweesterren-wedstrijd in Ermelo geen doorgang kon vinden, is het organisatieteam direct aan de slag gegaan om een accommodatie van vergelijkbare kwaliteit te vinden. De terreinen en de faciliteiten van Hippisch Centrum Exloo voldoen aan de door de organisatie gestelde eisen en zal van 30 maart tot en met 2 april 2017 gastheer zijn van deze internationale menwedstrijd.

Hippisch Centrum Exloo beschikt over drie binnenmaneges, die gedeeltelijk gebruikt worden voor de stalling van de paarden en pony’s. Het buitenterrein met all-weather bodem is uitermate geschikt voor de dressuur en de vaardigheid en ook op het naastgelegen grasterrein wordt een dressuur-en vaardigheidsring uitgelegd. De marathon bestaat uit twee mobiele hindernissen, een waterpartij en drie vaste hindernissen, die op het hoofdterrein worden gesitueerd. De hindernissen worden allen nieuw ontworpen en gebouwd, alleen de waterbak zal de deelnemers die voorheen in Exloo aan de start kwamen, bekend voorkomen. Deze wordt voorzien van een volledig nieuwe bodem.

Het deelnemersterrein bevindt zich deels tegenover de manege en deels aan de andere kant van de weg op het grasterrein, waar ook ruim voldoende losrijterrein aanwezig is.
Deze wedstrijd wordt gehouden volgens het concept van Ermelo, namelijk een goede wedstrijd voor doorstroming en kwalificatie voor de komende internationale kampioenschappen. De organisatie werkt budget neutraal, wat inhoudt dat er minimaal 100 starts moeten zijn om de wedstrijd door te kunnen laten gaan.

De CAI2* wedstrijd in Exloo wordt opengesteld voor enkel-, twee-en vierspan pony’s en enkel-, twee-en vierspan paarden.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


roekes

Berichten: 705
Geregistreerd: 05-04-14
Woonplaats: Drenthe

Re: CAI2* Ermelo verhuist naar Exloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-12-16 18:56

Thuiswedstrijd! Lekker dichtbij☺

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen.

MelanieB

Berichten: 25853
Geregistreerd: 06-08-06
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-12-16 21:10

Voor ons was Ermelo om de hoek, Exloo is stukje rijden maar maakt niet uit. Maar er waren zoveel klachten dat ermelo niet meer wou organiseren. Waren terecht die klachten maar jammer dat ze er niks mee doen.
Hopelijk pakt Exloo het mooi op. Ben benieuwd of ze de gruwelijke inschrijfprijzen ook van Ermelo meenemen naar Exloo. Ermelo was by far de duurste wedstrijd hier tov Frankrijk en Duitsland. :=

Maar elke CAI wedstrijd in Nederland voor pony's is mooi meegenomen, mogen er nog wel meer worden :):)

www.MelanievandeBunt.com Mensport Instructie en Africhting
Internationaal 2 span ponymenner A-Kader lid | 1e Wereldranglijst
Individueel Zilver en team Zilver Wereldkampioenschap Kisbér 2019

Tommy | Sandro | Herbie | Jimmy


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: SemrushBot, xAnthea, xDaylight, Zoolgangster en 11 bezoekers