Spectaculaire Battle tussen menkampioenen op Paard&Koets

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9844
Geregistreerd: 20-04-16

Spectaculaire Battle tussen menkampioenen op Paard&Koets

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-10-16 09:40 Tip de Nieuwsredactie

KWPN


Paard&Koets presenteert dit jaar een nieuw spectaculair hoogtepunt op het 3-daagse evenement in Ermelo. Als afsluiter van elke dag strijden internationale kampioenen tegen elkaar in een vierspanwedstrijd, voor de gelegenheid omgedoopt tot de ‘SeBo Interior & Equipage four‐in‐a‐hand driving battle’.

Paard&Koets, hét totaalevenement voor de mensport, publiceert vanaf deze week op haar website het volledige programma. Op 4, 5 en 6 november verzorgen prominente menners een veelzijdig educatief programma tijdens de mensportbeurs op het Nationaal Hippisch Centrum. De organisatie legde nog nooit eerder zoveel bekende menners vast uit de nationale en internationale menwereld. “We hebben het evenement de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling door laten maken. Daardoor zijn we nu in de gelegenheid zijn om alle topmenners vast te leggen” aldus organisator Gijs Bartels van Academy Bartels in Hooge Mierde.

Op vrijdag verschijnt viervoudig wereldkampioen Boyd Exell uit Australië in de ring. Hij neemt het op tegen de Nederlander Mark Weusthof, die vijftien jaar lang deel uitmaakte van de Nederlandse top waarmee hij twee keer wereldkampioen werd. De derde wereldkampioen die in de ring verschijnt is de Zweed Fredrik Persson.

Persson neemt het vervolgens zaterdag op tegen de Fransman Edouard Simonet. Simonet is dan wel nooit wereldkampioen geweest, hij leerde het vak bij Boyd Exell en reed vervolgens vele internationale wedstrijden voor België en Hongarije. Individueel werd hij vijfde van de wereld. Tot slot verschijnt Nederlander Theo Timmerman in de ring, verantwoordelijk voor onder andere teamgoud op het WK in 2010.

Op zondag zien we Persson wederom in actie. Zijn tegenstander is dan Bram Chardon. De zoon van IJsbrand Chardon nam het menvirus over van zijn vader en is meervoudig wereldkampioen ponymennen. De laatste topmenner die in de ring zal verschijnen is Herman ter Harmsel. Met zijn zwarte paarden is hij een begrip in binnen- en buitenland

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Billy

Berichten: 20411
Geregistreerd: 06-07-01
Woonplaats: Poetsplaats

Re: Spectaculaire Battle tussen menkampioenen op Paard&Koets

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-10-16 19:44

Bram chardon een topmenner? Wat heeft hij gepresteerd bij de paarden?

Goedgekeurd onderschrift :)

dushishoeve

Berichten: 716
Geregistreerd: 18-09-11
Woonplaats: Heemskerk

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-10-16 21:49

Billy schreef:
Bram chardon een topmenner? Wat heeft hij gepresteerd bij de paarden?


Hij is topmenner omdat hij mega heeft gepresteerd bij de pony's. Hij komt net kijken bij de paarden, maar dat wilt niet zeggen dat hij geen topmenner is.

Billy

Berichten: 20411
Geregistreerd: 06-07-01
Woonplaats: Poetsplaats

Re: Spectaculaire Battle tussen menkampioenen op Paard&Koets

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-10-16 23:24

Oh, nou, ik heb hem zien rijden en was niet onder de indruk.....

Goedgekeurd onderschrift :)

adnil35

Berichten: 1639
Geregistreerd: 12-04-05
Woonplaats: Veldhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-10-16 00:27

Goed.... als het al ochtend zou zijn zou ik willen vragen of je misschien met het verkeerde been uit bed bent gestapt, maar (helaas) is het zover nog niet....

On-topic: leuk om de verschillende menners voorbij te zien komen. Iedere menner rijd rijdt toch met verschillende paarden en heeft toch zijn eigen manier van trainen en rijden.

Billy

Berichten: 20411
Geregistreerd: 06-07-01
Woonplaats: Poetsplaats

Re: Spectaculaire Battle tussen menkampioenen op Paard&Koets

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-10-16 05:04

Waarom zou ik met het verkeerde been uit bed gestapt zijn alleen omdat ik bram chardon niks vind? Er zijn zat betere menners als je het over topmenners hebt lijkt me. Bij de ponies heeft hij veel gewonnen maar bij de paarden nog duidelijk niet. Er wordt veel van hem verwacht gezien zijn carriere bij de ponies en zijn vader, maar hij moet het ook allemaal nog maar waar kunnen maken. Door dit soort benamingen leg je een enorme druk op zijn schouders. Laat die jongen eerst eens fatsoenlijk leren en rijden ipv hem gelijk uit te roepen tot topmenner.

Goedgekeurd onderschrift :)


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Annemiekjel2, Benfan, ElCid, Facebook, Iepoetjuh, Isabel, Jessica_K, Kinke, lissssan, Manou, MRIIIS, staljody en 20 bezoekers