Ruim 1000 euro bij elkaar gereden voor Het Vergeten Kind

Moderators: xingridx, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9337
Geregistreerd: 20-04-16

Ruim 1000 euro bij elkaar gereden voor Het Vergeten Kind

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-10-16 10:29 Tip de Nieuwsredactie

Leusder Krant


Zo'n zestig ruiters reden zondag 9 oktober ruim 1000 euro bij elkaar voor Stichting Het Vergeten kind. Ruitersportcentrum De Treekhoeve in Leusden en KNHS Utrecht organiseerden deze 'Enjoy the Ride' in het mooie gebied van het landgoed Den Treek-Henschoten. Deelnemers konden met hun met paard of pony genieten van een verzorgde buitenrit van 15 of 20 kilometer. Uniek aan deze Enjoy the Ride was dat je ook kon deelnemen met een manegepaard of -pony van De Treekhoeve. Het was de tweede keer dat de Enjoy the Ride georganiseerd werd bij De Treekhoeve Leusden voor een goed doel. Eerder dit jaar werd tijdens de unieke Paas Enjoy the Ride een mooi bedrag opgehaald voor de Stichting ALS.

Anneke Kruis, eigenaresse van RSC De Treekhoeve is trots op het vele werk dat door de medewerkers en vele vrijwilligers is verzet om deze Enjoy the Ride weer tot een succes te maken. "Er konden door dit evenement veel ruiters van de mooie omgeving rond onze manege in het gebied Den Treek-Henschoten genieten. Tegelijkertijd deed iedereen zijn of haar best om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die het minder goed getroffen hebben. Die verdienen iets extra's en daarom ben ik blij dat er weer enthousiast gehoor is gegeven aan deze sponsorrit en dat we een mooi bedrag kunnen doneren aan de Stichting Het Vergeten Kind."

In Nederland verblijven jaarlijks ongeveer 38.000 kinderen in opvanglocaties. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. Stichting Het Vergeten Kind vindt dat deze kinderen dezelfde kansen verdienen als een kind dat thuis opgroeit en daarom zetten zij zich breed in om het welzijn van deze kinderen te verbeteren.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-10-16 22:30

Mooi initiatief! Is er ook bekend hoeveel ze hebben binnen gehaald?

horzieloverr
Berichten: 554
Geregistreerd: 14-08-16
Woonplaats: NL

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-10-16 12:09

OsMo schreef:
Mooi initiatief! Is er ook bekend hoeveel ze hebben binnen gehaald?


Ruim 1000
Of bedoel je het presiece bedrag?

AnoukvE

Berichten: 26
Geregistreerd: 02-10-16
Woonplaats: Zwartsluis

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-10-16 22:05

Mooi initiatief!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Emj_23, Faya__, froukje_, Mandy25, Sigrid72 en 5 bezoekers