Nederlandse ruiters naar World Para Reining

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9147
Geregistreerd: 20-04-16

Nederlandse ruiters naar World Para Reining

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-10-16 13:03 Tip de Nieuwsredactie

Westerntoday


Op 12 tot en met 14 november wordt in Oklahoma City de 2016 AQHA World Show gehouden. Voor het eerst zullen daar ook teamkampioenschappen verreden worden. De wedstrijd bestaat uit een Draw and Jog op 12 november, de teamwedstrijd op 13 november en de individuele wedstrijd op 14 november. De ruiters hebben de mogelijkheid om van 8 tot en met 11 november mee te doen aan een clinic van Lisa Coulter, de stichtster van World Para Reining.

Para Reining is een non-profit organisatie en bedacht voor ruiters met een handicap en ook de organisatie van de World Para Reining is opgezet door ruiters met een handicap. De programma's zullen beginnen met laagdrempelige wedstrijden en werken toe naar wedstrijden op hoog niveau voor rijders met verschillende graden van hun beperkingen. Er wordt beoordeeld op hoe het paard en de ruiter als team functioneren en alle ruiters worden op gelijke manier beoordeeld.

Bij de internationale teamkampioenschappen doen meer dan 30 ruiters mee uit 6 verschillende landen. Alle teams werken hard om klaar te zijn voor de wedstrijd. Ook voor Nederland komen 2 ruiters aan start: Roy Jaspers en Kimberly Olivetto.

Klik hier voor meer informatie over de World Para Reining.

Gerelateerd bericht
[VN] Western: Roy Jaspers naar de World Para Reining

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie