Bokt.nl • Raf Kooremans nationaal LRV-kampioen Z springen
Pagina 1 van de 1

Raf Kooremans nationaal LRV-kampioen Z springen

Link naar dit berichtGeplaatst: 02-10-16 20:30
door Nieuwsredactie
Bokt.nl
Afbeelding
Raf Kooremans met Cavalor Chai Chai


Vandaag is in Eksel het nationaal LRV-kampioenschap verreden. De provincie Antwerpen scoorde sterk door de hoogste klassen springen en dressuur te winnen.

Eventingruiter Raf Kooremans mag zich met de bloedmooie Cavalor Chai Chai (v. Westering Star) kampioen Z-springen noemen. De wedstrijd verliep over twee omlopen en een barrage. Met 38.15 seconden zette Kooremans voor de LRV van Merksplas de beste prestatie neer, voor Paul Scheirs en Eros van de Kapelleboshoeve met 39.74 seconden. Met BP First of April CL werd Raf Kooremans ook nog vierde. Op de derde plaats eindigde Stijn Craessaerts met zijn Cicero-nakomeling Hamira van het Roelhof.

In de dressuur toonde Annelies van Looveren zich de beste in de klasse ZZ. Met Don Saros van het Gestelhof (v. Saros van het Gestelhof) werd ze eerste, met de elegante Gravin van het Gestelhof (v. Warkant van het Gestelhof) werd ze tweede. Van Looveren rijdt voor de LRV van Meerhout. Op de derde plaats eindigde Evelien Schroyen met Edelroos van 't Nachtegalehof (v. Rubin Royal).

Re: Raf Kooremans nationaal LRV-kampioen Z springen

Link naar dit berichtGeplaatst: 02-10-16 21:03
door webster543
En Lore Vandeborne wint de Z2 reeks met Ikke-Pia.

Toppie allemaal!

Link naar dit berichtGeplaatst: 02-10-16 21:29
door Lukasje
En geen woord over het aangespannen rijden :(