Nederlandse kandidatuur EK2019 gepresenteerd aan de FEI

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9141
Geregistreerd: 20-04-16

Nederlandse kandidatuur EK2019 gepresenteerd aan de FEI

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-09-16 16:39 Tip de Nieuwsredactie

KWPN / Bokt.nl


Donderdag 29 september presenteerden de gezamenlijke partners CHIO Rotterdam, KNHS, KWPN, en de Gemeente Rotterdam vertegenwoordigd door Rotterdam Topsport bij de Fédérations Equestre Internationale (FEI) in Lausanne het EK-bid voor de Europese kampioenschappen 2019. Met een EK-bid stelt een land zich kandidaat voor het organiseren van het Europees Kampioenschap.

Het bid was gebaseerd rondom het thema Hearts of Gold, waarmee Nederland en in het bijzonder Rotterdam een eerlijke, ‘recht-uit-het-hart’-benadering van de paardensport als centraal thema heeft. Daarnaast wil het bid-team met het EK 2019 de harten samen voor dit EK en bijbehorende side-events laten kloppen van enthousiaste supporters, burgers, ondernemers, bestuurders, ruiters en paarden.

Tijdens het afgelopen CHIO Rotterdam 2016 heeft een filmcrew mensen in beeld gebracht die de komst van de EK’s 2019 naar Nederland een warm hart toedragen. Zij hebben voor de camera het ‘Hearts of Gold’-teken gemaakt. Een simpel gebaar, waarbij de rechtervuist even op het hart wordt gedrukt. Het thema is bedacht door het Rotterdamse marketing- en communicatiebureau ‘Nice to meet you’ en deze beelden zijn gepresenteerd aan de FEI in een korte film.

“Met dit teken laten we iedereen direct zien dat al onze harten kloppen voor dit Europese evenement van formaat in 2019!” zegt Jan de Mooij, algemeen directeur van het CHIO Rotterdam. “Het is nu aan de FEI om dit initiatief te belonen en Rotterdam en Nederland Paardenland de drie EK’s in 2019 toe te kennen.” Tijdens de General Assembly van 19 – 22 november a.s. van de FEI in Tokio, maken zij bekend waar de Europese kampioenschappen in 2019 zullen plaatsvinden.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Alnieno, Danique_G, Exorcizamus, Facebook, Larissa123, Laura_, lonimma, nienke555, Poosje81, roosjenat, Shinedown, sommodore, Ubermetrics, winnetou4502 en 21 bezoekers