Western: Ann Fonck zesde in Open European Derby

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9141
Geregistreerd: 20-04-16

Western: Ann Fonck zesde in Open European Derby

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-09-16 08:33 Tip de Nieuwsredactie

westerntoday.nl
Afbeelding
Foto door Judith Arndt via FlickrGisteravond is de finale van de NRHA Open European Derby verreden. Net als ze finale van de Non Pro European Derby was deze finale ook van ongekend hoog niveau. De Level 4 finale is gewonnen met een 229 en om in de top tien te eindigen was een 224 nodig. De Italiaan Pierluigi Chioldo heeft de Level 4 finale gewonnen met Spooks O Lena met een score van 229. De level 3 titel ging naar Markus Gebert met Sugar Little Step met een score van 228,5. Morena Sacchi won de Level 2 finale met Spooks Midnight met een score van 222. Nicola Sergio ging naar huis met de winst in level 1 met Ruf Little Chex met een score van 217,5.

Beste Belgische combinatie was Ann Fonck met Made in Walla. Zij reden een prachtige 225 en daarmee eindigden ze uiteindelijk op de zesde plaats. Met Spook N Perla en met Gunnerlicious reed Ann Fonck ook een topscore van 224,5 en dat was goed voor een achtste plaats. Bernard Fonck reed met Smart Shootin Spook een 222,5 en daarmee eindigde deze combinatie op een elfde plaats.

Matyas Gobert reed met CJ Whiz een 218,5 en daarmee werden ze Reserve Champion in Level 2. Voor Level 3 was het goed voor een achtste plaats.

Ook de Non pro finale was een sterke finale die uiteindelijk gewonnen is door Anna Lisec met Tari Whizin met een score van 224. Suzanne Scharroo en Piet Mestdagh hebben beiden ook zeer goed gereden in de finale. Suzanne Scharroo reed met Walla Whiz N Tari een mooie 217. Voor Level 3 leverde dit een zesde plaats op en voor Level 4 een ekfde plaats. Met Royal Big Step BB reed Suzanne een 214,5. Ook dit was voor Level 3 goed voor een top tien plaats. Voor Level 4 gaf het een dertiende plaats. Piet Mestdagh kwam aan start met Gunners Snappy Chic en met de score 215 eindigde hij op de elfde plaats in Level 4.
Level 3 is gewonnen door Clemens Hefel met Rio Juice (score 223,5). Level 2 ging naar Carlo Ambrosini met Saturday Pepper (score 221). Er was een run-off nodig om de winnaar in Level 1 te bepalen en dat werd Enrico Sciulli met Snips Gotta Bud (score 221,5).

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: c_alsemgeest, Gianti, LisaYaeli, Mayra_M en 15 bezoekers