Reiningbodem in Amaliahal Nationaal Hippisch Centrum

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Anoli

Berichten: 19384
Geregistreerd: 20-10-03

Reiningbodem in Amaliahal Nationaal Hippisch Centrum

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-07-15 20:10 Tip de Nieuwsredactie

http://www.bokt.nl / http://www.knhs.nl


In 2014 werd de nieuwe Amaliahal op het Nationaal Hippisch Centrum in gebruik genomen. Deze heeft een afmeting van maar liefst 35 x 70 meter. Perfect voor de reiningsport en daarom heeft de KNHS ook daadwerkelijk een reiningbodem aangeschaft.

In de eerste twee weken van juli is deze bodem erin gelegd als een soort try-out. Er is zelfs een speciale sleep gekocht om de bodem in perfecte conditie te houden. In deze twee weken konden de medewerkers van de afdeling Beheer van de KNHS ervaring opdoen met de bodem en het slepen ervan. Volgend jaar wil de KNHS de reiningbodem voor een langere periode in de Amaliahal neerleggen, zodat er ook meer tijd over is voor trainingen, activiteiten en wellicht wedstrijden.

De KNHS Kaderleden Senioren kregen op dinsdag 7 juli een clinic van de beroemde Amerikaanse trainer Dell Hendriks en konden zo de bodem officieel in gebruik nemen. Deze training was speciaal voor de kaderleden met het oog op het FEI EK in Aken dit jaar.

De kaderleden waren allemaal zeer enthousiast over de bodem en vooral ook de afmeting van de bak. Deze afmeting vinden de ruiters vaak alleen op internationale wedstrijden en dus is het perfect om wedstrijdgericht te trainen. Ook Dell Hendriks was zeer te spreken over de Amaliahal en alle faciliteiten erom heen. Hij heeft met veel plezier de kaderleden getraind.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 15 bezoekers