Zeer geslaagde Horsefood Mensport Trainingsdag in Geldrop

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Gem

Berichten: 16636
Geregistreerd: 12-05-07
Woonplaats: Brach

Zeer geslaagde Horsefood Mensport Trainingsdag in Geldrop

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-07-15 09:25 Tip de Nieuwsredactie

http://www.hoefnet.nl


Afgelopen zondag werd op het terrein van de Eerste Geldropse Menclub de Horsefood Mensport Trainingsdag georganiseerd. Ondanks de warmte hebben veel menners gebruik gemaakt van de mogelijkheid om hun kennis en kunde te verbeteren.

Er werd training gegeven in alle drie de onderdelen van de samengestelde mensport door bekende menners die hun sporen in de sport hebben verdiend.
Leonne van Gestel en Jan de Boer gaven een korte, maar fijne dressuurles op een grote, vlakliggende wei. Gerard Leijten leerde de combinaties de fijne kneepjes van de vaardigheid en Wilbrord van den Broek, Frank van der Vegt en Berry van den Bosch haalden het beste in de menners naar boven in de drie uitgekozen hindernissen, waaronder een waterbak.

De vaardigheid en hindernis - lessen begonnen met inspectie van het harnachement en het doornemen van de lijnen die de deelnemer wilden rijden, waarop een oefenrondje volgde. De instructeurs evalueerden vervolgens met de menner de gereden route en techniek, gaven tips hoe het vloeiender en / of sneller kon en hielden via een scoreformulier bij hoe het geleerde ten uitvoer werd gebracht tijdens het tweede rondje.

Na het volbrengen van de hindernissen was er gelegenheid om de paarden te koelen met een waterslang, waarop de prijsuitreiking volgde. De instructeurs werden hartelijk bedankt voor hun inzet tijdens deze dag; iedereen kreeg zijn of haar protocollen en de prijswinnaars gingen naar huis met door Horsefood gesponsorde prijzen, zoals zweetdekens en zakken voer.

Afbeelding


Biancacoo
Berichten: 1065
Geregistreerd: 27-08-09

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-07-15 10:42

Leuk en leerzaam !

Forever in our hart, you will be missed .......

bora

Berichten: 1135
Geregistreerd: 30-07-03

Re: Zeer geslaagde Horsefood Mensport Trainingsdag in Geldrop

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-07-15 14:00

Was zeker leuk en leerzaam.

Het is niet erg iets moois te verliezen beter verliezen dan dat je het nooit hebt gehad. (Heilige anthonius van Rowwen H├Ęze)


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie