Liveblog EK Junioren en Young Riders Vidauban dag 5

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Focussed

Berichten: 21767
Geregistreerd: 15-06-07

Liveblog EK Junioren en Young Riders Vidauban dag 5

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-07-15 09:06 Tip de Nieuwsredactie

http://www.bokt.nl


Afbeelding

De laatste dag van het Europees Kampioenschap in het Franse Vidauban is aangebroken. Nederland vaardigde drie Junioren en drie Young Riders af naar de kür op muziek die vandaag verreden wordt.

De Junioren begonnen de dag om 08.00 uur. Laura Quint mocht als eerste aantreden met haar schimmelhengst Velazquez (v. Krack C). Op vrolijke en speelse muziek reed zij in de Franse zon door de baan. Helaas sprong haar paard om in de uitgestrekte galop. Haar score kwam uit op 73.175%.

Mercedes Verweij betrad als tweede de baan met haar vosse merrie Zarah (v. Oscar). De proef was foutloos maar oogde wat tam en had iets flitsender en strakker gereden mogen worden. Verweij haalde een score van 73.800% binnen.

Lisanne Zoutendijk was de laatste Junior die haar kür mocht rijden. Op Kostendrukkers Ringo Star (v. Riccione) reed ze een iets gehaaste proef. Ringo Star maakte een tactfout in de eerste uitgestrekte draf waardoor deze niet goed uit de verf kwam. In de uitgestrekte galop sprong de ruin om, waarna Zoutendijk improviseerde door haar contragalop te vervangen door een nieuwe lijn met uitgestrekte galop. Zoutendijk kwam alsnog op een score uit van 75.575%.

Jeanine Nieuwenhuis reed een kür met een hoog moeilijkheidsgehalte. Zo reed zij twee voltes met changementen, waarbij ze een foutje maakte in de wissels om de drie passen. Hierop besloot ze op de laatste AC-lijn ook te voorzien van wissels om de drie galopsprongen. Haar kür werd beloond met 75.950%.Om 12.59 uur komt de eerste Nederlandse Young Rider aan de start.

Startvolgorde:
12.59 uur - Jeanine Nieuwenhuis met Hexagon's Baldacci (v. Havidoff)
13.35 uur - Denise Nekeman met Boston STH (v. Johnson)
13.44 uur - Dana van Lierop met Equestricon's Walküre (v. Romanov)


kim2008
Berichten: 99
Geregistreerd: 03-06-08

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-15 10:16

Wat is de link van de livestream? :o

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie