Manege krijgt schade door vandalisme niet vergoed

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Flew

Berichten: 19345
Geregistreerd: 11-01-05
Woonplaats: Op Zanzibar.

Manege krijgt schade door vandalisme niet vergoed

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-06-15 16:31 Tip de Nieuwsredactie

http://www.rtvnh.nl
Ingezonden door Ketaki


Het is al het hele weekend puinruimen voor de medewerkers van manege De Blijde Ruiters in Zaandam. De schade die daar is veroorzaakt is naar de eerste verwachting meer dan 10.000 euro. Ook moet de opening van eind deze week twee maanden uitgesteld worden.

Er zit er niets anders op dan alle scherven weer bij elkaar te rapen. Maar dat is niet het enige probleem. Gisteren heeft de beheerder te horen gekregen dat de manege niet verzekerd is tegen vandalisme. Ze moeten dus zelf het bedrag dat nodig is voor alle reparaties ophoesten. Zoals het er nu uitziet moet de gehele ondergrond in de manege vervangen worden. "Niemand wil het gevaar lopen dat een paard in een glassplinter stapt. Anders is hij rijp voor het slachthuis", laat instructrice Lies Keuter ons weten.

Op Facebook is ondertussen een klein initiatief begonnen om geld in te zamelen. Ook heeft een bedrijf zich gemeld om beveiligingscamera's op te hangen. De Blijde Ruiters hopen in augustus hun deuren weer te kunnen openen. Tot die tijd worden er hekken rond het terrein geplaatst om verder vandalisme te voorkomen.

Reageren mag hier


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten