A-kader jeugd springen weer goed gevuld

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Focussed

Berichten: 21767
Geregistreerd: 15-06-07

A-kader jeugd springen weer goed gevuld

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-06-15 10:01 Tip de Nieuwsredactie

www.knhs.nl


Afbeelding

Bondcoaches Edwin Hoogenraat en Luc Steeghs beschikken over getalenteerde, goed presterende springruiters. Zes daarvan zijn onlangs opgenomen in het A-kader. Kevin Jochems en Jarno van Erp bij de Young riders, Niels Bulthuis en Mel Thijssen bij de Childeren en ponyruiters Elize van de Mheen en Niels Kersten mogen zich nu A-kader lid noemen.

Bij de Young riders zijn er twee A-kader combinaties bijgekomen. Rabo Talententeam-lid Kevin Jochems (Achtmaal) rijdt op stal bij Piet Raymakers en is al jaren succesvol bij de jeugd. Met Kadans Como (v.Cesano II) werd Kevin vijfde op het NK in Mierlo. In Bonheiden en Hagen hielpen ze het team aan de tweede plaats in de landenwedstrijd. In Bonheiden werden ze vierde in de Grote Prijs.
Jarno van Erp (Oss) en Al Capone (v.Lupicor) wonnen de Grote Prijs van Bonheiden. In Wierden reden ze 0 en 4 in de landenwedstrijd. In de loodzware Grote Prijs van Hagen maakten ze slechts een springfout. In de KNHS Roelofsen Jeugd Competitie presteerden ze afgelopen winter sterk.

Niels Bulthuis (Kinrooi) was de grote man bij de Children in de KNHS Roelofsen Jeugd Competitie, die hij overtuigen won met Born for You (v.Berlin). De resultaten zetten zich ook de laatste maanden door. Met de schimmel presteerde Niels goed in Lamprechtshausen en in Wierden. Met het team werden ze vierde in Lier. Op het NK in Mierlo veroverden ze brons.
Mel Thijssen (Sevenum) reed met Zsa Zsa (v.Colander) op 4 juni in Wierden haar eerste wedstrijd bij de Children. De dochter van Leon Thijssen was met 0 en 4 in de landenwedstrijd en een tijdfout in de Grote Prijs de beste Nederlandse. Vorige week in Hagen plaatste Mel zich met Zsa Zsa voor de barrage van de Grote Prijs. Drie weken na haar eerste wedstrijd zit Mel al in het A-kader!

Bij de ponyruiters is Elize van de Mheen (Hoevelaken) met Ensilla (v.Luron) opgenomen in het A-kader. Elize nam de pony dit jaar over van haar broer Rowen. In de Grote Prijzen van Hagen en Wierden werden Elize en Ensilla respectievelijk vijfde en achtste.
Hickstead Castanoo (v.Wittinger VDL) is de pony waarmee Niels Kersten (Egchel) is opgenomen in het A-kader. De tweede plaats in de landenwedstrijd in Lier en goede prestaties in de Grote Prijzen van Lamprechtshausen, Wierden en Hagen zorgen voor de promotie.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 12 bezoekers