Promotieregeling Midden Tour

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Sammie

Berichten: 71599
Geregistreerd: 04-06-03

Promotieregeling Midden Tour

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-12-13 16:19 Tip de Nieuwsredactie

www.knhs.nlDe FEI heeft twee nieuwe proeven ontwikkeld voor de Midden Tour, de Intermediaire A en Intermediaire B, die per 1 januari 2014 uitgeschreven kunnen worden.

De Midden Tour in Nederland bestaat dan uit de Intermediaire A, Intermediaire B en de Intermediaire II. Naast deze nieuwe ingevoerde Intermediaire A en B is de Intermediaire II vernieuwd. De Inter A en B zijn bedoeld om de overgang van de Lichte Tour naar de Zware Tour nog beter te laten verlopen.

Voor de Senioren wordt de huidig geldende promotieregeling naar de Zware Tour niet gewijzigd. Promotie van de Midden Tour naar de Zware Tour kan uitsluitend na het behalen van een score van tenminste 60 procent in de Intermediaire II. Het is niet verplichte eerst de Intermediaire A en/of B te rijden voor dat de Inter II gestart wordt. Ruiters/amazones mogen dus na het behalen van een score van 60% in de Inter I direct de Inter II starten.

Voor de ruiters/amazones die in de groep U25 vallen heeft de KNHS in overleg met bondscoach Wim Ernes besloten de Intermediaire A en Intermediaire B wel te verplichten voordat gepromoveerd kan worden naar de Intermediaire II. In beide gevallen moet een score van tenminste 60 procent behaald zijn.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ApoCowlypsee, Inney, TinkerTreas, Vagabondo en 20 bezoekers