Wereldwijd verwachte afname van paardenzorg

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Gem

Berichten: 16636
Geregistreerd: 12-05-07
Woonplaats: Brach

Wereldwijd verwachte afname van paardenzorg

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-12-13 08:27 Tip de Nieuwsredactie

http://horsetalk.co.nz / http://www.bokt.nl


De uitgave aan gezondheidszorg voor paarden zal wereldwijd de komende jaren naar verwachting afnemen met meer dan 2 miljard dollar. Dat blijkt uit een recent rapport getiteld “Equine Healthcare Market (Diagnostic Products, Therapeutic Products and Supplement Products) – Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends and Forecast, 2013 – 2019″.

Het onderzoeksbureau Transparency Market Research heeft berekend dat er in 2012 rond de 26,6 miljard dollar in de paardenzorg is omgegaan. Deskundigen en bevestigende statistische gegevens wijzen op een afnemende hoeveelheid paarden. Er wordt verwacht dat de marktwaarde wereldwijd tot 2019 zal dalen tot 24,5 miljard dollar, wat neerkomt op een afname van 1,2% per jaar. De markt is afhankelijk van het aantal paarden wereldwijd, de hippische sector en aanverwante sectoren, zoals de gezondheidszorg voor paarden.

Het onderzoeksbureau verwacht de grootste potentiële groei in de regio Zuidoost-Azië en grote uitbreiding van de paardenindustrie in China, vooral in de race-wereld: "De verkoop van alle rensportgerelateerde producten zoals beschermingsprodukten, specifieke supplementen, therapeutische en diagnostische producten zal naar verwachting hoog zijn in de regio Zuidoost-Azië."


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Lonneke, akishino, Annienke, Bietjah87, Chantalla, ELNTIE, emma_evg, eventueel, Farome, Foaly, janneke_S, Klasien, Laj1, MyChoice, Naomi_Jortje, SuperZodiaX, Vagabondo, xdesix en 46 bezoekers