Aanpassing voor Belgische eventingkaders

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Sammie

Berichten: 71599
Geregistreerd: 04-06-03

Aanpassing voor Belgische eventingkaders

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-12-13 12:01 Tip de Nieuwsredactie

http://www.galop.be / http://www.bokt.nl


Ter voorbereiding van de Wereldkampioenschappen eventing in augustus 2014, de Olympische Spelen in Rio 2016 en de Olympische Spelen in Tokyo 2020 zijn de kader van de Belgische eventing aangepast. Het is namelijk zo dat de Cel Topsport Eventing vanaf 2014 zal werken met een opdeling van onze combinaties in groepen. Uiteraard kunnen, aan de hand van resultaten en prestaties tijdens de komende maanden, combinaties stijgen of dalen naar een andere groep. Hieronder vind je een overzicht van de vier groepen waarmee gewerkt zal worden.A-combinaties: Dit zijn de combinaties die nu reeds klaar zijn voor de volgende internationale kampioenschappen. Hun trainings- en wedstrijdschema wordt opgesteld in samenwerking met de bondscoach.


  Joris Vanspringel - Lully des Aulnes
  Lara de Liedekerke - Ducati


B-combinaties: Dit zijn de combinaties die gekwalificeerd zijn voor het volgende kampioenschap en die volgens de Cel Topsport Eventing voldoende potentieel hebben voor het volgende internationale kampioenschap. Hun trainings- en wedstrijdschema wordt opgesteld in samenspraak met de bondscoach.


  Stephanie d’Andrimont - Ulano de Slozen
  Virginie Caulier - Nepal
  Lara de Liedekerke - Quella
  Julien Despontin - Waldano
  Karin Donckers - Eloubet / Fletcha
  Rik Geirnaert - Zaferlina
  Vincent Martens - Falco van de Mispelaere
  Lisa Sabbe – GQ


Potentials: Deze combinaties hebben niet noodzakelijkerwijs kwalificaties op zak voor het volgende internationale kampioenschap. Niettegenstaande ziet de Cel Topsport Eventing in deze combinaties toch voldoende potentieel om met hen verder te werken naar één van de volgende kampioenschappen. Voor de opmaak van hun trainings- en wedstrijdschema consulteren zij de bondscoach.


  Wouter Decleene - Wotan
  Hendrik Degros - Ardenco
  Lara de Liedekerke - Alpaga d’Arville / Averouge des Quatre Chênes
  Dorien De Swaef - Belissima
  Karin Donckers - Unique / Extebaria
  Valentine Gabriel - Baccarat
  Tine Magnus - Dante
  Alexandra Spetschin - Sky Lady Royale
  Giel Van Houche - Figaro de Verby
  Hilde Van Mieghem - Zidane
  Constantin Van Rijckevorsel - Goodwins Reef / Butterfly BoyProvisionals: Deze groep bestaat uit combinaties die de nodige kwalificaties voor het volgende internationale kampioenschap hebben, doch waarin de Cel Topsport Eventing niet voldoende kwaliteit en/of progressie ziet, met oog op het volgende internationale kampioenschap. Deze combinaties kunnen echter doorgroeien naar de groep potentials, B-combinaties en zelfs A-combinaties, als zij de Cel Topsport Eventing kunnen overtuigen van hun kwaliteit, gebaseerd op hun resultaten tijdens 3* en 4* wedstrijden.


  Yarno Debusschere - User Friendly
  Quoidbach, Roland - Farco Du Petit Pre Ewalco
  Van Den Broeck, Tom - Word for Word
  Van Winkel, Steve - Lesther Z
  Vervaecke, Chris - Victor Van Steenkerke


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Lucifertje, adventures01, Annenas, Boompje1985, BRN, germie, kimendana, kiwi1990, L_Ruiterhuis, Malle1970, marygoround, othelloster, Pattypaard, Piekosjj en 22 bezoekers