Ruim 80 procent voor Rocky LVD in Assen

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Sammie

Berichten: 71599
Geregistreerd: 04-06-03

Ruim 80 procent voor Rocky LVD in Assen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-12-13 20:17 Tip de Nieuwsredactie

http://www.knhs.nl
Ingezonden door Bokker JW18

Tijdens de laatste KNHS-Subli selectie bij de Sunrise Stables in Assen werden de kaarten geschut voor deelname aan de finale. Nicky Snijder met de vierjarige Enrico STH (v.San Remo), Femke Beljon met de vijfjarige Discovery (v.Winningmood) en Linda Verwaal met de zesjarige Rocky LVD (v.Rock Forever) wonnen in Assen en plaatsten zich daarmee ook voor de finale.

De hoogste punten van de dag gingen naar Rocky LVD. De zesjarige Rock Forever nakomeling behaalde 81,80%. Jurylid Ad Vroom: “We hadden in zijn algemeenheid opvallend veel leuke paarden, maar het paard van Linda Verwaal sprong er echt tussenuit. Hij liep goed in balans met een mooi silhouet en mooi berg op”. Femke Beljon werd net als vorige week in Emmeloord tweede met haar de Jazz-nakomeling Charmante met een totaal van 74,80%.

Bij de vijfjarigen pakte Beljon de eerste prijs met Discovery met een score van 75,40%. “Discovery is al heel goed opgeleid, loopt goed in balans en laat zich fijn schakelen”, licht Vroom toe. Beljon bleef Yessin Rahmouni en Dondersteen STH (v.Sorento) nipt voor die 75% scoorden.

Beste vierjarige was opnieuw een paard uit de stallen van Stoeterij Stouwehof, Enrico STH won onder Nicky Snijder de rubriek met 76%. Vroom: “Het is een snittig paard met drie correcte gangen, het paard kan al goed schakelen en werd daarbij netjes voorgesteld met een mooie stille aanleuning.”

De tweede prijs was voor Mark van Donk met Siegi (v.Sieger Hit) met 73% en de derde prijs ging naar Laura Zwart met Lumen Expres (v.Vivaldi) met een totaal van 73%.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Veertje2 en 18 bezoekers