Paard als bruidsmeisje

Moderators: Hanmar, Polly, EvelijnS, benangelique, Dani, Shanna, khirshanta

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Sammie

Berichten: 71599
Geregistreerd: 04-06-03

Paard als bruidsmeisje

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-11-13 10:31 Tip de Nieuwsredactie

www.bokt.nl


In landen zoals Groot-Brittannië heeft het fenomeen ‘bruidsmeisje’ een rijkere, maar vooral andere geschiedenis als in Nederland. Daar is het gebruikelijker dat de bruid een aantal dames uit kiest die haar mogen vergezellen tijdens de huwelijksdag. De dames worden allemaal in dezelfde kleding gehesen, uitgekozen door de bruid, en hebben tijdens de ceremonie een bijzondere positie naast de bruid.

Eén Britse dame was zo verknocht aan haar paard dat ze het dier uitkoos als ‘bruidsmeisje’. Met een bijpassend halter en versiering in het haar werd de huwelijksdag opgeluisterd door een bruidsmeisje en een bruidspaard. Laatstgenoemde, de 17-jarige Toffee kwam echter niet de kerk in, maar wachtte braaf buiten de ceremonie af.

De bruid, de 28-jarige Alex Wells, is zo verknocht aan Toffee dat ze zelfs toestemming heeft gevraagd aan Toffee om te mogen trouwen. Wells rijdt nog steeds wedstrijden met Toffee en is zo actief bezig met Toffee, dat haar nieuwbakken man zonder twijfel weet dat hij op de tweede plaatst komt. Tweemaal per dag is Wells bij Toffee en daarnaast is ze ook regelmatig weekenden weg.

Buiten bij de kerk zijn er foto’s gemaakt van het koppel en hun bruids’meisjes’.

Fotos


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bunn, Googlebot en 7 bezoekers