Global Dressage Forum 2014 op Blue Hors Stud in Denemarken

Moderators: khirshanta, Leo, Shanna, Hanmar, Polly, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
LiesbethDW
Berichten: 3866
Geregistreerd: 04-07-11
Woonplaats: Santiago de Chile

Global Dressage Forum 2014 op Blue Hors Stud in Denemarken

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-11-13 10:27 Tip de Nieuwsredactie

www.eurodressage.com / bokt.nl


Het Global Dressage Forum 2013 was de laatste editie die georganiseerd werd in Hooge Mierde. Het GDF verhuist volgend jaar naar Blue Hors Stud in Randbol, Denemarken.

Het event werd in 2001 gesticht door Joep Bartels en wordt sindsdien jaarlijks georganiseerd op Academie Bartels. Het forum is het belangrijkste publieke platform in de wereld van de internationale dressuur: trainingstechnieken worden onder de loep genomen en bekeken tijdens praktische en theoretische sessies en beleidsvoorstellen met impact op de dressuursport worden besproken.

Het forum is gebaseerd op een eerder initiatief van wijlen Herman Duckeck, voorzitter van de Internationale Dressuurtrainersvereniging. Hij wilde een tweejaarlijkse meeting voor trainers organiseren, waar ze de technieken van en de kennis van training konden bestuderen. Academie Bartels creëerde echter een nieuw concept voor iedereen die betrokken is bij dressuur, niet enkel voor de trainers.

In 2012 werden de rechten op de titel van het GDF overgedragen naar een Global Dressage Foundation, die nu jaarlijks het GDF organiseren. Die stichting controleert ook het programma in een programmacomité, voorgezeten door de Deense prinses Benedikte.

Het Global Dressage Forum zal op 20 en 21 oktober in Denemarken georganiseerd worden. In 2015 keert het forum terug naar Nederland.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: affy2000, IlBuono, paramuse, SayaJones en 20 bezoekers