Calgary: Overwinning voor Epp met KWPN-ruin Santee

Moderators: ynskek, Dani, Mondy, Polly, Ladybird, Hanmar, Princesj, Shanna, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Sammie

Berichten: 71592
Geregistreerd: 04-06-03

Calgary: Overwinning voor Epp met KWPN-ruin Santee

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-08-12 15:56 Tip de Nieuwsredactie

www.kwpn.nl


Tijdens de openingsdag van de tweede wedstrijdweek van de Rocky Mountains Classic in Calgary (CSI2*) won de 27-jarige Tracey Epp haar eerste internationale wedstrijd. Met de dertienjarige KWPN-ruin Santee (Lux uit Nina keur sport-spr van Polydox) pakte ze de winst in de Sotheby’s Grand Prix. Aleen Marshell Whyte en Quinlan wisten eveneens foutloos te blijven in de barrage. Jonathan Asselin en negenjarige Hors La Loi II-zoon Makavoy hadden weliswaar de snelste eindtijd, maar kregen een springfout op de laatste hindernis en werden vierde.

Vanwege een tijdfout in het basisparcours plaatsten zowel de tienjarige KWPN-ruin Terrific (Marlon uit Olinn elite van Lux) met John Anderson als Peninsula Whooper (Radisson uit Baleria prest van Naturel) met Jennifer Whyte, zich net niet voor de barrage. De combinaties werden respectievelijk zesde en zevende.


In de Oil Patch Grand Prix op zondag was de winst voor Kyle King met Capone I. John Anderson en Terrific (v.Marlon) pakten de derde prijs, terwijl Jonathan Asselin en Makavoy (v.Hors la Loi II) als vijfde eindigden. Weddingday (sport-spr v.Ohorn uit Nienke van Orthos) sprong onder Liz Ashton naar de zevende positie, gevolgd door de winnaars van donderdag: Tracey Epp en Santee (v.Lux) op plaats acht.


In hetzelfde weekend werd ook gesprongen in het Canadese Langley. In de afsluitende Grote Prijs op zondag ging Richard Fellers er met het paard Mc Guiness met de winst vandoor. De achttienjarige sterruin Black Ice en Tiffany Fong werden tweede. Ook de Ierse amazone Jennifer Crooks viel in de prijzen. Met de elfjarige schimmelmerrie SF Uryadi, sport-spr (Guidam uit Nitchy van Amaretto I) werd ze vijfde. Jill Blunt en de KWPN-ruin Udam (Guidam uit Ilma van Capitol I) sprongen naar de zesde plaats.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Miss87, SemrushBot en 4 bezoekers