Simone Bruys weer in de prijzen

Moderators: ynskek, Dani, Mondy, Polly, Ladybird, Hanmar, Princesj, Shanna, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Anoniem

Simone Bruys weer in de prijzen

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-12 13:07 Tip de Nieuwsredactie

Bron: www.bruysend.nl

18 augustus 2012
MAASDIJK - Op het wedstrijdterrein van de menvereniging PSV Westland in Maasdijk werden de dressuur/vaardigheid kampioenschappen van het mendistrict West (Noord- en Zuid-Holland, Zeeland en Utrecht) verreden. Deze wedstrijden zijn tevens de selectiewedstrijden voor de door KNHS uitgeschreven Hippiade te Ermelo. In het warmste weekend van het jaar viel menster Simone Bruys uit Dussen met haar beide tweespannen Shetlanders in de prijzen.

Menster Simone Bruys kwam 's morgens als eerste in actie met haar jonge Shetlander tweespan Dubbeldam's Ans en Zorro van Prijs. In de beste van de twee dressuurproeven behaalden zij een totaal van 186 en 195 punten, waarmee het tweespan als derde eindigde in het kampioenschap.

Na deze proeven mochten zij tot slot nog een vaardigheidsproef met 18 doorgangen afleggen. Helaas werd er door de organisatie een fout met de breedte van de doorgangen gemaakt, waardoor Bruys aan het eind van de dag opnieuw mocht rijden met als gevolg een foutloze ronde zonder tijdsfouten. In de barrage daarna werd er door dit tweespan een zeer snelle tijd neergezet met een strafbal.

Met haar tweede span Odette van Prijs en Papaver van stal Thuredrecht werden twee hele goede dressuurproeven neergezet met als beste resultaat 211 en 238 punten. Iedere dressuurproef wordt beoordeeld door twee juryleden. Het gemiddelde van deze beide juryleden gelden per proef voor de winstpuntenregistratie.

De eindrangschikking voor het Districtskampioenschap wordt bepaald door het totale resultaat over twee dressuur- proeven, waardoor Simone Bruys kampioen dressuur tweespan pony's B/L/M/Z/ZZ is geworden. Hiermee heeft Bruys zich ook direct geselecteerd voor het KNHS-kampioenschap dat wordt verreden tijdens de Hippiade 2012 in september in Ermelo.

Voor filmpje KLIK


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: __Martine__, AlphaDaemon, dioni, gertrud, Inney, Kiichi, Laibadji, MissBambi, nicole_floor, Reusje_xx, Roulette_, Samantha073, sanne83, Veraaaaah en 12 bezoekers