shadowflower schreef:FaberSmid schreef:Super dat er vegatariër zijn die van zichzelf overtuigd zijn, dat die geen deel nemen aan dit leed door geen vlees te eten. Maar waar denkt u dan dat het leer van afkomstig is?
En dat de (drink)soep is vrij is van vlees, waar wordt soep van getrokken? Dat het met vissen anders gaat, dat de vissen die "netjes" terug geworpen worden of vrij gelaten, niet alsnog sterven door de drukverschil of stress?
Kom op mensen laten we nu zo schijnheilig doen en gericht commentaar leveren en wat ondernemen, of gewoon toe blijven kijken en uithuilen.
Het is in Nederland en zo ook Europa ook gaande, bedenk dat eerst voor u Canada en USA doet veroordelen.
ooit gehoort van smaakstoffen .... zijn er niet voor niks ... is gewoon de smaak van bouilion nagemaakt.
Ik drink het zelf overigens niet omdat je nooit zeker weet of het van een koe is of van smaakstoffen.
Laat ik nu net interessante informatie hebben van de producenten van de (drink)soep, waar men gewetenloos van geniet. Zoals u schrijft smaakmakers, maar waar wordt dat van gemaakt? Hoe komt het dat de runder, kippen en groenten bouillon"poeder" of fond dezelfde basis hebben en die afkomstig is van vlees? Wat men als smaakmaker omschrijft, omdat men niet deze waarheid wil weten maar smaakmaker gerust stelt.