Geldrop Hippique: bokker Schoentje springt in de kijker

Moderators: Dani, Firelight, NadjaNadja, Duhelo, Muiz, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Nieuwsredactie

Berichten: 7964
Geregistreerd: 20-04-16

Geldrop Hippique: bokker Schoentje springt in de kijker

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-10-16 11:22 Tip de Nieuwsredactie

Equnews


De Geldrop Hippique is na een spannend wedstrijdweekend klaar voor zijn tweede week. Gisteren sloot Arnold Boerekamps de eerst week in stijl af na een overwinning in de 1.40m Klassiek. Op de rug van D’Agenlo (v. Tangelo van de Zuuthoeve) was de Nederlander één van de acht combinaties die terugkeerde voor de barrage.

Het duo stopte de klok foutloos in 38,81 seconden, goed voor de 1.500 euro overwinning. Slechts drie combinaties wisten de barrage foutloos te eindigen. Jaime Guerra en Zamia plaatsten zich uiteindelijk tweede wanneer ze de finish in 39,53 seconden kruisten. Lianne Kuympers (met Quiz Me) sloot het podium af.

Snelste tijd in de barrage was er voor Bianca Schoenmakers, op Bokt bekend als Schoentje, en Dha Dha HDH (v. Douglas). Het duo noteerde een tijd van 37,10 seconden, echter ook één springfout. Goed voor een vierde plaats. De dag ervoor finishte de combinatie ook vijfde in de 1.40m proef. De top vijf werd afgewerkt door Elina de Jong en Epherno (v. Vingino).

Schoenmakers en Boss HDH (v. Phin Phin) haalden op Zaterdag de overwinning. Het duo wist de barrage foutloos af te werken in een tijd van 22,55 seconden, ruim één seconde sneller dan Zweden’s Erika Lickhammer en Cyprus (v. Vigo d’Arsouilles). Rob van Bussel vervolledigde het podium op de rug van Daisy-lyn (v. Numero Uno).


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: beestenfreak, BulletjeBeer, Knuffeldier, Mar_jolijn, Mona1995, Wopkebrok en 31 bezoekers