[BLOG] Waarom doen we zo lelijk?

Moderators: Ladybird, Polly, Hanmar, Princesj, Shanna, Dani, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
manubres

Berichten: 1551
Geregistreerd: 17-11-08
Woonplaats: Drenthe

Re: [BLOG] Waarom doen we zo lelijk?

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-05-19 10:02

Haha...lief doen en Bokt...gaat dat samen? Soms wel, maar vaak ook niet.
Het is mooi om daar eens over te hebben.

Nieuwe aanwinst!..zwarte parel Jill (Fairytale x Elite v. Voice), Olita (V. Bachelor) 1996, met pensioen! Chicago HJ (V.Citango) 2011-2018 RIP Veel te vroeg moest ik je laten gaan...je werd slechts 7 jaar. Ik hou vandaag meer van je dan gisteren, maar minder dan ik morgen zal doen!manubres

Berichten: 1551
Geregistreerd: 17-11-08
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-05-19 10:43

Sintara schreef:
Ik kan het vaak niet laten om iets te zeggen, en er wordt niet vaak positief op gereageerd. Ook niet perse negatief, maar meestal krijg je: het is mijn paard en ik zal daar zelf wel over beslissen┬┤. En daar laat ik het ook altijd bij, want natuurlijk is het hun paard en niet aan mij om erover te beslissen..


Het is bij paardenmensen vaak zo dat ieder zijn eigen waarheid heeft...op zijn eigen niveau met hun eigen achtergrond, ervaring, kennis en idee├źn. Aan de ene kant willen we geen commentaar op onze eigen visie, beleving etc...maar geven wel graag commentaar op een ander. En vaak zien we alleen de negatieve dingen en niet de positieve.

Nieuwe aanwinst!..zwarte parel Jill (Fairytale x Elite v. Voice), Olita (V. Bachelor) 1996, met pensioen! Chicago HJ (V.Citango) 2011-2018 RIP Veel te vroeg moest ik je laten gaan...je werd slechts 7 jaar. Ik hou vandaag meer van je dan gisteren, maar minder dan ik morgen zal doen!

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie